Gratis feestelijke telefoon wallpapers // Free festive phone wallpapers!

Hoewel thanksgiving al lang en breed voorbij is en we het bovendien hier in ons kleine Nederland eigenlijk niet eens echt vieren wil ik toch eens even een grote ‘dank je wel’ de wereld in slingeren vandaag. Voor jullie allemaal. Want mijn franje design en ik zijn flink gegroeid dit jaar. En dat was nooit gelukt zonder jullie allemaal. Mijn lezers, mijn klanten en mijn familie en vrienden natuurlijk. Een enorme ‘bedankt’ voor jullie allemaal. Ik vind het zó tof dat jullie het mogelijk maken dat ik dagelijks mag doen wat ik het liefste doe. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

In Flair Magazine!

Jongens! Ik mag met trots melden dat mijn website en shop in Flair Magazine van vorige week vermeld staan. Hoe tof!
>> English after the jump

Read more »

Biz Babble: 5 manieren om inspiratie op te doen // Biz Babble: 5 ways to be inspired

Zoals alle creatievelingen onder jullie wel weten: als je dag in dag uit bezig bent met ‘maken’, dan wil de inspiratie nog wel eens op raken. Ik noem het altijd ‘creatorsblock’. Je wil wel, maar er komt niks uit je handen. Noppes. Nada. Voor mij is dat een teken dat ik ‘input’ nodig heb. En er zijn verschillende manieren waarop ik dat doe en die deel ik met liefde en plezier met jullie. Klik door voor meer.

>> English after the jump

Read more »

Column: Over experimenteren // Recap: On experimenting

Één van mijn docenten op de kunstacademie vertelde me altijd hoe ik ‘het experimenteren zoals we dat op de academie deden nog zou gaan missen als ik eenmaal was afgestudeerd’. Wanneer hij dat tegen mij zei dacht ik altijd : JA DOEI! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Minimarkt bij Elle Aime // Mini market at Elle Aime

Dit is een officiële mededeling. Nee, grapje. Het is wel een hele leuk mededeling want op zaterdag 13 december zal ik mijn items verkopen tijdens de Mini Markt bij Elle Aime in Rotterdam. Samen met een boel andere leuke designers maken we er het gezelligste kerst-shop-festijn-ooit van. Beloofd. Dus kom vooral gezellig langs!
>> English after the jump

Read more »

In ‘Eigen Huis & Interieur’ Magazine!

Mijn duivenbeursje staat deze maand in Eigen Huis & Interieur. Op een speciale duiven-trend pagina nog wel! Hoera!
(Wil je zelf ook zo’n kekke beurs? Je vindt ze in mijn Etsy shop). Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Illustratie voor Bloemebureau Holland // Illustration for ‘Bloemenbureau Holland’

Zoals sommigen van jullie misschien al weten won ik de portfoliocheck van Studio100% op het Snorfestival (georganiseerd door Uitgeverij Snor) afgelopen september. De prijs die ik won was het illustreren van een project voor Bloemenbureau Holland. Elke maand publiceert Bloemenbureau Holland een zogeheten ‘Bloemlezing’: een geïllustreerd gedicht over een bloem die in die maand volop verkrijgbaar is. Zodoende illustreerde ik een prachtig gedicht van Kim Triesscheijn over de even mooie ‘Lisianthus’. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2022 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: