Mijn U.S.A. lama invasie // My U.S.A llama invasion

Als je mijn ‘U.S.A-lama-invasie’ hebt gemist dan volg je me nog niet op instagram, of je hebt onder een steen geleefd de afgelopen weken. Want deze lama invasie was simpelweg niet te missen. Mijn papieren lama is overal mee naartoe geweest tijdens onze roadtrip en heeft geposeerd tot ze er bij neer viel. Klik door voor meer.
>>English after the jump

Read more »

Washington State, Part 2

Eergisteren liet ik het eerste deel van ons Washington-avontuur zien en vandaag is het tijd voor deel twee! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Washington State, Part 1

Nu we over de grootste schrik van het overlijden van Majesteit heen zijn vind ik het tijd worden eens wat verhalen en foto’s te delen van onze vakantie.
Tijdens onze roadtrip hebben we vier staten bezocht (technisch gezien waren het er vijf, maar ik vind dat je ‘vijf minuten door Arizona rijden’ niet mag rekenen als bezochte staat): Washington, Oregon, Nevada en California. Wat ik zo mooi vond aan deze reis is dat er een hele goede balans was tussen natuur en steden. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Back to business

Ik zag deze quote van Dr. Seuss voor het eerst nadat de lieve Judith van Velvetine een soortgelijke reis naar de V.S. had gemaakt eerder dit jaar. Ze plaatste een blogpost met daarin dit citaat. Omdat ik het zo’n mooie quote vind en omdat ik ook echt geen andere woorden kan vinden om te beschrijven hoe ik me nu voel heb ik besloten hem ook te gebruiken. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Een ode aan vriendschap // An ode to friendship

Een paar maanden geleden kwamen mijn ‘bestie’ Anneloes en ik er ineens achter dat we al meer dan tien jaar vrienden zijn en dat we dat nog niet fatsoenlijk gevierd hebben. Ja, we schamen ons dood en we zijn geschokt dat dit heeft kunnen gebeuren, aangezien Anneloes en ik heel goed zijn geworden in het vieren van dingen. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Dingen die ik mis // Things I miss

Hoe zeer ik ook geniet van onze ‘once in a lifetime’-reis, ik moet wel toegeven dat ik na vier weken weg te zijn langzaamaan wel wat dingen van thuis begin te missen. Ik ben nog nooit zo lang van huis geweest en ik realiseer me nu meer dan ooit wat ik allemaal heb achtergelaten. Afgezien van mijn familie en vrienden (die ik natuurlijk het meeste mis) besef ik doordat ik nu zo lang van huis ben dat ik echt een thuis voor mezelf gecreëerd heb. Een thuis dat ik dus blijkbaar ga missen als ik er lang niet ben. Blijkbaar weet je echt niet wat je mist tot je het niet meer altijd dichtbij je hebt. Dus hier is een klein overzichtje van dingen die ik op dit moment mis. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2021 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer