Oregon State, part 1

Nadat ik jullie vorige week onze avonturen in Washington State heb laten zien is het nu tijd om het eerste deel van onze tijd in Oregon met jullie te delen.
Oregon is op zijn eigen manier net zo mooi als Washington. Daar waar Washington echt heel ‘bossig’ was heeft Oregon meer platteland en een prachtige kustlijn met uitgestrekte stranden (meer hierover in deel twee). Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Column: Over veel te vertellen hebben // Recap: On having too much to say

Het feit dat ik er vorige maand niet aan toe ben gekomen om een column te plaatsen (ik had het een klein beetje druk met vakantie vieren) heeft er toe geleid dat ik nu dus teveel heb om over te schrijven. Ik heb overwogen maar één onderwerp te behandelen deze keer en alle onderwerpen te bewaren voor later, maar ik ken mezelf en ik weet dat ik volgende maand een ander (meer up-to-date) onderwerp heb om over te schrijven en dat alle andere onderwerpen op de plank blijven liggen. Om daar vervolgens nooit mee af te komen. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Seattle

Toen we in Washington waren keek ik erg uit naar ons bezoek aan Seattle. Na dagenlang doorgebracht hebben in de (overigens prachtige) natuur was de gedachte aan een stad, meer mensen om ons heen en doorspoelbare toiletten een welkome afwisseling. Klik door voor meer.
>> Enslgish after the jump

Read more »

Mijn U.S.A. lama invasie // My U.S.A llama invasion

Als je mijn ‘U.S.A-lama-invasie’ hebt gemist dan volg je me nog niet op instagram, of je hebt onder een steen geleefd de afgelopen weken. Want deze lama invasie was simpelweg niet te missen. Mijn papieren lama is overal mee naartoe geweest tijdens onze roadtrip en heeft geposeerd tot ze er bij neer viel. Klik door voor meer.
>>English after the jump

Read more »

Washington State, Part 2

Eergisteren liet ik het eerste deel van ons Washington-avontuur zien en vandaag is het tijd voor deel twee! Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Washington State, Part 1

Nu we over de grootste schrik van het overlijden van Majesteit heen zijn vind ik het tijd worden eens wat verhalen en foto’s te delen van onze vakantie.
Tijdens onze roadtrip hebben we vier staten bezocht (technisch gezien waren het er vijf, maar ik vind dat je ‘vijf minuten door Arizona rijden’ niet mag rekenen als bezochte staat): Washington, Oregon, Nevada en California. Wat ik zo mooi vond aan deze reis is dat er een hele goede balans was tussen natuur en steden. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Back to business

Ik zag deze quote van Dr. Seuss voor het eerst nadat de lieve Judith van Velvetine een soortgelijke reis naar de V.S. had gemaakt eerder dit jaar. Ze plaatste een blogpost met daarin dit citaat. Omdat ik het zo’n mooie quote vind en omdat ik ook echt geen andere woorden kan vinden om te beschrijven hoe ik me nu voel heb ik besloten hem ook te gebruiken. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2022 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: