Blog inspiratie: Nederlandse blogs // Blog inspiration: Dutch blogs

Mij wordt vaak de vraag gesteld waar ik nou eigenlijk mijn inspiratie vandaan haal. Ik vind dat een heel moeilijke vraag want voor mij is inspiratie niet iets waarnaar ik op zoek ga; het is iets dat je altijd en overal verrast. En dat maakt het, als je het mij vraagt, zo bijzonder. Als je precies weet hoe je het moet oproepen, wat is er dan nog speciaal aan? Ik vind het mooie van inspiratie juist dat het als bliksem kan inslaan en zorgt dat je alles om je heen vergeet.
Inspiratie zit voor mij dan ook overal en in alles. Echt. Ik kan een inspiratie-inval krijgen als ik onder de douche sta of in een museum. Of als ik een film kijk, wanneer ik aan het koken ben of als ik gezellig ergens aan de koffie zit. Ja. Zoals ik zei; alles. Altijd en overal. Maar ik weet nooit wanneer. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Lamanade recept en gratis printable // Llamanade recipe and free printable

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar hier in de States is de zomer in volle gang. Met andere woorden; het is hier HEET. En je weet wat ze zeggen als de temperaturen de tropische grens overschrijden; drinken, drinken, drinken. Dus leun lekker achterover in je luie stoel, laat je partner/hond/kat/kip je met palmbladeren toewuiven en geniet van een heerlijke lamanade! Klik door voor de gratis printable.
>> English after the jump!

Read more »

The World Domination Summit

Afgelopen weekend was het dan eindelijk tijd voor hetgeen waarvoor we in eerste instantie naar de V.S. gingen: De World Domination Summit in Portland, Oregon. Ik verwachtte een weekend vol lezingen over het ondernemerschap en een hoop netwerk-activiteiten. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

10 dingen die je niet van me wust #1 // 10 things you didn’t know about me #1

Hoewel ik jullie af en toe in mijn ‘recaps’ wel vertel wat er gaande is in mijn persoonlijk leven, realiseer ik me dat er ook een heleboel dingen zijn die jullie niet van me weten. Dat beschouw ik altijd een beetje als het ‘rare’ onderdeel van het schrijven en vooral lezen van blogs; Je denkt dat je iemand kent (tenslotte lees je zijn/haar verhalen meerdere keren per week) terwijl je eigenlijk helemaal niks van ze weet. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer je iemand voor het eerst in ‘real life’ ziet terwijl je diegene eigenlijk altijd alleen online ‘kende’. Dan blijkt die persoon ineens veel langer te zijn dan je altijd dacht of klinkt zijn of haar stem heel anders dan hoe jij je die had voorgesteld. Naar aanleiding hiervan vind ik het hoog tijd dat jullie mij eens wat beter leren kennen. Begrijp me niet verkeerd; er zijn dingen aan mij waarvan ik liever niet heb dat iemand ze weet, maar die ga ik hier natuurlijk ook niet melden. Toch vind ik het leuk om eens wat feitjes over mezelf te delen. Verspreid over twee artikelen. Klik door voor de eerste vijf.
>> English after the jump

Read more »

The Traffic Snake Game Movie

Weet je nog dat ik een tijdje geleden vertelde dat ik druk bezig was met een Groot Project? Nou, vandaag kan ik dit project eindelijk met jullie delen!
Een paar maanden geleden nam Elke contact met me op. Elke werkt bij een Belgisch bedrijf dat Mobiel21 heet. Mobiel21 wil mensen bewust maken van de manier waarop zij reizen en hoe ze die manier van reizen milieuvriendelijker en veiliger kunnen maken. Klik door voor meer.

>> English after the jump!

Read more »

Daar gaan we dan // Here we go

Nu ons vertrek naar Amerika nog maar een paar dagen van ons verwijderd is wil ik jullie even laten weten wat er precies gaat gebeuren op dit blog en in de rest van mijn online imperium (haha!) terwijl ik weg ben. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2021 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: