10 dingen die je niet van me wust #1 // 10 things you didn’t know about me #1

Hoewel ik jullie af en toe in mijn ‘recaps’ wel vertel wat er gaande is in mijn persoonlijk leven, realiseer ik me dat er ook een heleboel dingen zijn die jullie niet van me weten. Dat beschouw ik altijd een beetje als het ‘rare’ onderdeel van het schrijven en vooral lezen van blogs; Je denkt dat je iemand kent (tenslotte lees je zijn/haar verhalen meerdere keren per week) terwijl je eigenlijk helemaal niks van ze weet. Een goed voorbeeld hiervan is wanneer je iemand voor het eerst in ‘real life’ ziet terwijl je diegene eigenlijk altijd alleen online ‘kende’. Dan blijkt die persoon ineens veel langer te zijn dan je altijd dacht of klinkt zijn of haar stem heel anders dan hoe jij je die had voorgesteld. Naar aanleiding hiervan vind ik het hoog tijd dat jullie mij eens wat beter leren kennen. Begrijp me niet verkeerd; er zijn dingen aan mij waarvan ik liever niet heb dat iemand ze weet, maar die ga ik hier natuurlijk ook niet melden. Toch vind ik het leuk om eens wat feitjes over mezelf te delen. Verspreid over twee artikelen. Klik door voor de eerste vijf.
>> English after the jump

Read more »

The Traffic Snake Game Movie

Weet je nog dat ik een tijdje geleden vertelde dat ik druk bezig was met een Groot Project? Nou, vandaag kan ik dit project eindelijk met jullie delen!
Een paar maanden geleden nam Elke contact met me op. Elke werkt bij een Belgisch bedrijf dat Mobiel21 heet. Mobiel21 wil mensen bewust maken van de manier waarop zij reizen en hoe ze die manier van reizen milieuvriendelijker en veiliger kunnen maken. Klik door voor meer.

>> English after the jump!

Read more »

Daar gaan we dan // Here we go

Nu ons vertrek naar Amerika nog maar een paar dagen van ons verwijderd is wil ik jullie even laten weten wat er precies gaat gebeuren op dit blog en in de rest van mijn online imperium (haha!) terwijl ik weg ben. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Column: Een jaar later // Recap: One year later

Ik had gedacht dat ik nu zo ongeveer wel precies zou weten hoe mijn leven eruit zou moeten zien en dat ik genoeg illustratie-opdrachten zou hebben om van te kunnen leven. Hoewel ik geen echte bijbaan heb en voldoende projecten omhanden heb zit ik financieel nog steeds krap. En ik begin denk ik maar niet over hoe mijn leven eruit zou moeten zien want als ik eerlijk ben heb ik nog geen idee. Toen dit eerste jaar als net-afgestudeerde-illustrator begon dacht ik dat ik alle tijd van de wereld had. Nu dat eerste jaar voorbij is denk ik dat er nog wel één nodig heb. Of misschien wel twee. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Lama on tour: USA lama invasie // Llama on tour: USA llama invasion

Wie mij al een tijdje volgt kent ze waarschijnlijk inmiddels wel; mijn lama invasies! De afgelopen jaren nam ik elke keer als ik op vakantie ging een papieren lama op een stokje mee. Waarom? Nou, om foto’s mee te maken natuurlijk. Ik houd persoonlijk niet zo van geposeerde toeristenfoto’s, maar dat wordt een heel ander verhaal als er een lama in het spel is. Dus, in plaats van mijzelf op de foto (laten) zetten naast alle toeristische attracties maak ik voor iedere vakantie een andere lama die deze klus mag klaren. En die vindt het niet erg om model te staan, want die is super fotogeniek! Mocht je werkelijkwaar geen idee hebben waar ik het over heb, klik dan door voor een kleine impressie van wat ik bedoel!
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: