Foodtruck liefde // Food truck love

Zoals je afgelopen maandag misschien al wel gelezen hebt was ik dit weekend op het ‘Best kept Secret’ festival. Ik vind dit een behoorlijk bijzonder festival vanwege de muziek line-up (net even wat anders dan anders), maar wat dit festival naar mijn idee echt bijzonder maakt is de voedsel line-up. Want op Best Kept Secret vind je geen grote cateraars of voedselketens, maar dit festival biedt de ruimte aan een heel arsenaal aan kleine ‘food-trucks’. Elk van deze food-trucks wordt gerund door kleine ondernemers die een passie hebben voor eten en, dat kan niemand ontkennen, super gave trucks waar vanuit ze dat (fantastische) voedsel serveren. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Shop-stop: mijn roadtrip rugtas // Shop-stop: My roadtrip backpack

Hopelijk verveel ik jullie niet met al mijn roadtrip-voorpret-artikelen, maar het is lastig om mijn enthousiasme in toom te houden aangezien de vertrekdatum steeds dichterbij komt. Nu het nog maar een paar weken duurt voor we in het vliegtuig zitten wordt het voor mij langzaamaan tijd om eens na te denken wat ik daar in mijn rugzak wil hebben zitten. Dus hier is een shop-stop met simpele noodzakelijkheden, must haves en dingen die gewoon te leuk zijn om niet mee te nemen Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Photoblog!

Mijn laatste fotoblog is alweer van een maand geleden en er is sindsdien VEEL gebeurd! Dus hier volgt een bescheiden update over wat ik de laaste tijd heb uitgespookt. Als je het leuk vindt om tussen deze fotoblogs door up-to-date te blijven dan kun je me volgen op instagram. Klik door voor meer.

>> English after the jump

Read more »

USA tips gezocht! // Call for aid: USA tips

Onze ‘beste-vakantie-ooit’ komt steeds dichterbij. Voor we het weten zijn we de laatste dingetjes aan het afronden en onze koffers aan het inpakken. Het plannen van een trip als deze is geen kattenpis en ik moet toegeven dat John het gros van het planwerk heeft gedaan omdat ik niet zo houd van uitzoeken en plannen. Maar er zijn nog (een paar kleine) open plekjes in ons schema. En daar heb ik jullie bij nodig. Als je tips hebt voor ‘must-see’ plekjes, goede koffiezaakjes, rommelmarkten of andere dingen die we simpelweg niet mogen missen in Seattle, Portland, San Francisco, Las Vegas of Los Angeles, laat ze dan achter in de comments. Klik door om je tips achter te laten.
>> English after the jump!

Read more »

Een dagje Rotterdam // A day in Rotterdam

Vorige week deed ik een dagje Rotterdam. Ik ging er heen om mijn Twittercursus af te sluiten, dus sprak ik af met de geweldige Diana van Mamamarketing om mijn laatste huiswerk van de cursus door te spreken en te proosten (met koffie en taart) op wat ik allemaal geleerd heb de afgelopen weken. Onze bespreking vond plaats bij ‘Lof der Zoetheid’; waar ze waarschijnlijk de beste taart van Rotterdam hebben. Maar zeker weten doe ik het niet, want ik heb nog niet alle andere zoetigheden-winkels in Rotterdam geprobeerd. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Happy National donut day!

Ja. Dit moet één van de beste feestdagen ooit zijn. De donut is één van mijn all-time favoriete snacks (soms moet je de zoetekauw in jezelf tevreden houden) dus toen ik er achter kwam dat er in de Verenigde Staten een hele feestdag aan dit gebak gewijd wordt kon ik dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
Dus om ‘National Donut Day’ vandaag te vieren maakte ik deze illustratie. Jippie!
Mocht je denken; Donut-watte? Klik door voor wat leuke feitjes over deze Amerikaanse feestdag.
>> English after the jump

Read more »

Mijn geweldige verjaardagsweekend // My fabulous birthday weekend

Op zaterdag was het niet alleen mijn verjaardag, het was ook de dag dat het kraamfeest voor de baby alpaca werd gevierd en waar ik een workshop gaf. Voor wie het hele kraamfeest-verhaal gemist heeft; op eerste paasdag is er een baby alpaca geboren op een kinderboerderij in Tilburg. Toen ik hoorde dat ze een kraamfeest gingen organiseren wilde ik hier heel graag aan bijdragen, dus heb ik geregeld dat ik een workshop ‘alpaca-maskers-maken’ kon geven. Klik door voor meer.
>> English after the jump!

Read more »

Column: Over ouder worden // Recap: On growing up / old

Oh ik weet het, ik weet het. ZO oud is 27 nou ook weer niet. Maar ook ik betrap mezelf erop dat ik voor de spiegel sta te kijken of ik al rimpels heb. En het antwoord is ‘ja’.
Voor wie mijn blog niet met regelmaat leest; morgen is mijn 27ste verjaardag en vandaag vertel ik jullie over opgroeien.. Klik door voor meer.
>> English after the jump

Read more »

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: