Geboortekaartje voor Bram // Birth announcement for Bram

1
De afgelopen maanden ben ik HEEL druk bezig geweest met het geboortekaartje voor kleine Bram. Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat dit letterlijk het grootste project is waar ik ooit aan heb gewerkt in mijn carrière (tot nu toe dan). Later deze week post ik een ‘making of’ artikel over het kaartje (geloof me, dat wil je niet missen). En het beste van alles? Dat is denk ik nog wel dat Bram mijn achterneefje is!

Mijn nichtje had besloten dat we het feit dat ik het geboortekaartje zou maken gedurende de hele zwangerschap geheim zouden houden (soms is geheimen hebben gewoon heel erg leuk!) dus ik denk dat we behoorlijk wat familieleden hebben verrast toen het geboortekaartje bij hen op de deurmat viel. Ik heb er met ZO veel plezier aan gewerkt!

These past months I have been VERY busy making a birth announcement for little Bram. I think it’s fair to say that this was literally one of the biggest projects I have ever done in my career so far. I’ll post a ‘making of’ article later this week (trust me, you do not want to miss that). And the best part of this all? Bram happens to be my grandnephew!
My niece decided that the fact that I’d be making the birth announcement had to remain a secret throughout her pregnancy (in some cases, keeping secrets is a good thing!), so I think we’ve surprised quite a few of our family members once the birth announcement fell into their mailboxes. It was SO much fun to work on!

2

3

4

Wat dit geboortekaartje extra speciaal maakt is dat het gevuld is met objecten die voor de kersverse ouders een bijzondere betekenis hebben. Het wiegje waar de hele illustratiestoet omheen is gebouwd is het wiegje waar Bram ook echt in slaapt. Het dekentje in de wieg is gebreid door één van de oma’s (mijn tante) en het gehaakte popje dat helemaal vooraan de optocht op de duwauto zit is gehaakt door Bram zijn overgrootmoeder.

The things that make this birth announcement extra special is that it is full of objects that have real sentimental value for the new parents. The cradle that is pictured where all of my illustrations are located around is the cradle that Bram actually sleeps in now that he’s born. The blanket in the cradle is knitted by Bram’s grandmother (my aunt) and the crocheted puppet you see all the way in the front of the parade is made by Bram’s great-grandmother.

Geboortekaartje_LiekeRuud_DEF_JONGEN_Minder verz_REV_HERDRUK.ind

Geboortekaartje_LiekeRuud_DEF_JONGEN_Minder verz_REV_HERDRUK.ind

Geboortekaartje_LiekeRuud_DEF_JONGEN_Minder verz_REV_HERDRUK.ind

5

6

7

8

9

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: