Kerstkaart // Christmas greeting card

Kerstkaart_WEB
Hoewel je zou kunnen denken dat ik nogal vroeg ben met het uitbrengen van mijn kerstkaart, dan kan ik je vertellen dat de tijd vliegt (naar mijn idee) en kerst 2013 weer voorbij is voor we het door hebben. Daarnaast leek het mij leuk deze kaart ook te kunnen verkopen op de Design Gipfel in Essen en om dat te kunnen doen moest ik wel op tijd aan de slag.
Dit jaar maakte ik er een kerst-feestje van. De kaart is gedrukt op 300 grams karton met een mat-laminaat aan de voorkant. Hij is 14,8 x 14,8 cm groot en is vanaf nu te koop in mijn Etsy shop!

Although you might think I’m a little early releasing my Christmas greeting card, my experience is that time has a tendency of flying by so fast that this year’s Christmas will be over before we know it. Also, I thought it would be nice to be selling this postcard on this november’s Design Gipfel in Essen, so I had to be a little early this year in order to do so.
I hosted an early Christmas-party and this card is a snap-shot of it ;). The card is printed on a nice natural cardboard and has a matte laminate on the front. It measures 14,8 x 14,8 cm and is now for sale in my Etsy shop!

Kerstkaart_Voorzijde_WEB

Print

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: