mijn week in foto’s

Het is alweer even geleden dat ik een foto update heb geplaatst, maar hier zijn mijn afgelopen weken in foto’s!

Ik kreeg de meest briljante chips ooit van een vriend die al een tijdje in Engeland woont.

 

Dit Russische serviesje stond naar me te schreeuwen op de rommelmarkt. Ik kon het niet laten staan.

 

Het was eindelijk eens weer voor een terrasje.

 

En een BBQ.

 

Ik volgde een workshop 3D illustraties maken van Kim Welling

 

Ik kreeg vorige week twee nieuwe huisgenootjes! Zie hier Miep

 

En kleine Majesteit!

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2021 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer