relatiegeschenk in opdracht

Voor het Tilburgse drum ‘n’ bass label Counter Intelligence Recordings is franje design gevraagd een cadeautje te ontwerpen voor de belangrijkste artiesten die muziek uitgebracht hebben op het label. En waar zijn alle dj’s onlosmakelijk mee verbonden? Met hun koptelefoon!
Dus franje design ging aan de slag en ontwierp een dessin van de logo’s van de drie bedrijven die John van Counter Intelligence inmiddels onder zijn hoede heeft. Daar kwamen nog wat vilt en knopen bij kijken en voilà, zie hier: Het in zeer kleine oplage handgemaakte koptelefoontasje van Counter Intelligence en franje design.

Van de ontvangers hebben we inmiddels mogen horen dat de tasjes het ook goed doen als iPad-hoes en kruikenzak, dus we gaan er vanuit dat men er blij mee is!

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: