101 woonideeën kerstkaarten countdown // Christmas card countdown

Schermafbeelding 2012-12-14 om 14.02.34

Afgelopen week kreeg ik van Monique van der Vlist (artdirector van 101 woonideeën) de vraag of ik met mijn kerstkaart wilde meedoen aan de kerstkaartencountdown van de 101 woonideeën blog. Wat? Natuurlijk wil ik dat!
Gisteren was het dan zo ver en stond mijn wannabe-rendier-alpaca op de blog met een super leuke tekst erbij. Ik werd er helemaal blij van!
Voor wie de rest van de kerstkaarten die in de countdown zitten ook wil zien; het volledige artikel (en meer) vind je op de blog:
http://www.101woonideeen.nl/blog

This week, Monique van der Vlist (artdirector of a Dutch DIY interior magazine) sent me an e-mail, asking me if I was willing to join the ‘christmas-postcard-countdown’ which was held on the magazine’s blog. What? Of course I want to!
So yesterday, I found my ‘wannabe-deer-alpaca-postcard’ on the magazine’s blog, accompanied by wonderful (and flattering!) words about my work. This just made my day!
If you want to see the other postcards that made the countdown, you can visit the blog here: (it is completely in Dutch, though)
http://www.101woonideeen.nl/blog

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: