5 Things I’m doing right now

0Soms heb ik het gewoon te druk om te bloggen. Dat vind ik heel jammer want bloggen vind ik één van de leukste dingen op het moment. Maar soms heb ik gewoon zo veel projecten omhanden dat ik gewoonweg niet weet hoe ik alle balletjes tegelijk omhoog moet houden. Dat is zo’n beetje wat er nu aan de hand is. Want voordat ik kan gaan genieten van onze (welverdiende, al zeg ik het zelf) vakantie moet er nog VEEL gedaan worden. En in plaats van een radiostilte te houden op deze blog bedacht ik me dat ik net zo goed met jullie kan delen waar ik op dit moment mee bezig ben!

Sometimes I feel like I’m just too busy to be blogging. That really is a shame because blogging is one of my favourite pastimes, but sometimes I have so many projects on hand I just don’t know how to juggle those and blogging at the same time. Well, that’s pretty much what is going on right now. Because before I can relax during our roadtrip, LOTS of things have to be done. And I thought that instead of keeping quiet on this blog, I might as well just share with you what I’m working on right now!

1. GROOT project
Ik ben bang dat ik over dit project niet teveel kwijt kan, maar ik kan je verzekeren dat het groot(s) is en dat het beweegt; het is namelijk een film.

1. BIG project
I’m afraid I can’t share too much about this project yet, but I can tell you that it’s big and that it will be a movie.

1

 

2. Beursjes
Om mezelf klaar te stomen voor de markten die er nog aankomen deze komende weken (de Swan Market in Antwerpen op 1 juni en de Homemade Market in Breda op 9 juni) ben ik een voorraadje beursjes aan het aanleggen.

2. Clutches
In order to get ready for a few markets that are coming up these coming weeks (Swan market Antwerp (Belgium) on June 1st and The Homemade Market in Breda (The Netherlands) on June 9th) I’m stocking up on clutches.

2

 

 

3. Workshop Alpaca Maskers
Ik ben alle knutselwinkels in de wijde omtrek aan het plunderen om de leukste materialen te vinden voor de workshop Alpaca Maskers maken tijdens het Alpaca kraamfeest volgend weekend.

3. Alpaca Mask Workshop
Yes, I’m going all-out at craft stores to get ready for the workshop I will be hosting at the Alpaca Baby Shower next weekend.

3

 

4. Bestellingen versturen
Tussen alle projecten in opdracht, aankomende markten en workshop voorbereidingen door heb ik ook een Etsy shop die 24/7 open is (‘winkeltje spelen’ is ook één van mijn favoriete bezigheden), dus ik ben ook druk bezig met bestellingen inpakken en versturen.

4. Packing up shop orders
Inbetween all commissioned projects, upcoming markets and workshop preparations, I also have an Etsy shop to run (one of the best things if you ask me!), so I’m packing up and shipping out orders.

4

 

5. Twittertraining
Sinds het einde van april volg ik een Twittertraining bij de dames van Mamamarketing. Deze training bestaat uit vijf lessen waarin je Twitter leert inzetten voor je onderneming en hoe je met behulp van Twitter meer belangstellenden kunt aantrekken. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik een aantal jaren geleden echt een aversie had voor dingen als zelf-hulp-boeken en social media trainingen. Maar nu ik full-time in het werkveld zit realiseer ik me hoe belangrijk (sociale) netwerken kunnen zijn en dat het feit dat je in het netwerken geen natuurtalent bent niets is om je voor te schamen. Deze cursus en de hulp die ik van Dana en Diana (van Mamamarketing dus) krijg is meer dan welkom. Ik heb nog één les te gaan.

5. Twitter course
Since the end of last month, I’m following a Twitter course by the lovely Mamamarketing. It consists of five lessons that teach you how to use Twitter as a tool to get yourself and your business out there and to attract customers. I must tell you that a few years ago I used to have aversions to things as self-help books or social media courses. But now that I’m full-time ‘in the field’, I realize how important networks and social media can be and that things like marketing and socializing (online) don’t come natural to everyone is nothing to be ashamed of. I have one more lesson to go and I’ve learned so much already!

5

Om eerlijk te zijn zou ik nog makkelijk vijf dingen kunnen opschrijven waarmee ik op dit moment bezig ben, maar daar heb ik het net wat te druk voor. Ha!
To be honest, I could write down five more things I’m working on right now, but I’m just a little too busy for that. Ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: