5 things I’m doing right now

5things_apr_1
Het is alweer eventjes geleden dat ik een aantal dingen heb gedeeld waar ik op dit moment achter de schermen mee bezig ben, maar dat betekent allerminst dat ik stil zit. Vandaag vind ik het weer tijd voor een kleine update omtrent mijn werkzaamheden in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’!

It’s been a while since I last shared what’s been going on behind the scenes but that does not mean that I’ve been sitting back and been relaxing. Quite the opposite, really. Today it’s time for a little update of what I’m currently working on in an all new ‘5 things I’m doing right now’!

1. Column schrijven.
Één van de leukste DIY magazines van het land (ik mag nog niet zeggen welk magazine dat is) heeft mij gevraagd om een column te schrijven over één van mijn favoriete materialen (ik mag helaas ook nog niet uit de doeken doen wat dat precies is). Klinkt super mysterieus allemaal, maar ik beloof dat het de moeite van het lezen waard wordt!

1. Writing a column.
One of the best Dutch DIY magazines asked me to write a column about one of my favourite working materials. I can’t say what magazine it will be in or what material the column is about, but I promise you it will be good.

5things_apr_2

 

2. Gastblog voor Team Confetti #5.
Ik denk dat ik na vier gast-artikelen voor de awesome Olga wel mag zeggen dat ik doorgaans alle registers opentrek voor de artikelen die ik voor Team Confetti schrijf. Dat is met mijn eerstvolgende artikel (dat half mei zal verschijnen) niet anders. Ook hier kan ik nog niet al teveel over zeggen, maar het is iets met een klein cadeautje (want eind mei ben ik jarig) en deze duifjes:

2. Guest-post for Team Confetti #5.
I think it’s safe to say (after writing four guest-posts for the awesome Olga already) that I really put a lot of effort in every single guest-post I write for Team Confetti. With my next post (which will be online somewhere in May) that will not change. I can’t say too much about it yet, but let’s say that it’s my birthday later next month and that I like giving away things. Oh, and that it has something to do with these little pigeons:

5things_apr_3

 

3. Ontwerp logo.
Voor een super leuke mede-ondernemer uit Tilburg ben ik een logo aan het ontwerpen. Nu heb ik dat al wel vaker gedaan, maar nog nooit op de manier waarop ik dat het liefste doe: met illustraties en al! Nu zijn er alleen nog lelijke doodles en krabbels, maar die groeien ongetwijfeld uit tot iets bijzonders. Een super leuke uitdaging die ik ergens de komende maanden zal afronden en dan uiteraard aan jullie allemaal zal laten zien!

3. Logo design.
I’m working on a logo for a fellow local entrepreneur. I’ve designed logos before, but not combined with my illustrations. There’s nothing more than doodles at this point of in the process, but that is about to change very soon. It’s a challenging project and I’m really looking forward to finishing it. Of course I’ll show you the results once it’s done!

5things_apr_4

 

4. Productfotografie Tuinieren sticker.
De weekplanner lag nog niet in de brievenbus, of ik was alweer met het volgende product bezig. Mijn persoonlijke favoriet van alle illustraties die ik heb gemaakt voor deze planner is toch wel de tuinierende koala. En omdat ik het zonde vond dat deze maar zo klein is afgebeeld op de planner besloot ik er een sticker van de te laten drukken. Nu ben ik druk bezig met de productfotografie van die nieuwe sticker en ik verwacht hem volgende week ergens in de shop te kunnen zetten.

4. Photography Gardening sticker
My weekly planner only just arrived in my mailbox when I started designing my next product. The gardening koala is my personal favourite illustration on the planner and I though it was a shame that it was only pictured on it as small as it is (don’t get me wrong: the size is good for the planner, I just wanted to show it bigger, too). So I decided to make a sticker out of it. Now I’m busy figuring out the product photography and I’ll be listing it in my shop somewhere next week.

5things_apr_5

 

5. Dag van de Arbeid.
Volgende week vrijdag is het 1 mei: de ‘Dag van de Arbeid’. Deze dag mag dan in ons kleine landje wel geen nationale feestdag zijn, ik vind het reden genoeg om de misschien wel hardst werkende arbeiders onder ons (ja, ik durf dat te zeggen) eens in het zonnetje te zetten: De ondernemers! Dit ga ik doen met een heel leuke (al zeg ik het zelf) gratis printable, dus houd deze blog volgende week in de gaten!

5. Labour Day.
Next friday it’s Labour Day. Although that’s not an official holiday here in The Netherlands, I think it’s the perfect opportunity to honour the most hard-working people in the world (if you ask me): Entrepreneurs. I’ll be doing this with an awesome (if I may say so myself) free printable. So keep an eye on this blog in order not to miss anything.

5things_apr_6

Waar zijn jullie op dit moment mee bezig?
What are you guys doing right now?

6 Replies to “5 things I’m doing right now”

  1. Leukk allemaal! Taartjes eten in mei dus!
    Ik weet denk ik stiekem welk tijdschrift het is, zullen we een poll openen? Hihi 😉

  2. Wat ben je met veel toffe dingen bezig! Ben enorm benieuwd naar de eindresultaten. 🙂
    P.s.: Ik spotte je werk bij Elle Aime laatst, echt heeel gaaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: