Een dagje Rotterdam // A day in Rotterdam

0Vorige week deed ik een dagje Rotterdam. Ik ging er heen om mijn Twittercursus af te sluiten, dus sprak ik af met de geweldige Diana van Mamamarketing om mijn laatste huiswerk van de cursus door te spreken en te proosten (met koffie en taart) op wat ik allemaal geleerd heb de afgelopen weken. Onze bespreking vond plaats bij ‘Lof der Zoetheid‘; waar ze waarschijnlijk de beste taart van Rotterdam hebben. Maar zeker weten doe ik het niet, want ik heb nog niet alle andere zoetigheden-winkels in Rotterdam geprobeerd.

Last week, I spent a day in Rotterdam. I went there to close off my Twittercourse properly, so I met up with the lovely Diana from Mamamarketing to discuss my final homework-assignment and toast (with coffee and cake, that is!) to what I have learned over the past weeks. Our little meeting took place at ‘Lof der Zoetheid‘; best coffee and cake in Rotterdam, probably.

4

5

 

Terwijl ik door Rotterdam wandelde, op weg naar onze ‘meeting’ kwam ik een prachtig stukje groen en een quote van mijn favoriete dichter tegen.
On the way to our meeting, I ran into some lovely landscaping and a quote of my favourite Dutch poet; J.A. Deelder.

1

2

 

En ik verstoorde een duiven-vergadering. Sorry he jongens.
And I absolutely disturbed this pigeon meeting. Sorry guys.

3

 

Na de bespreking met Diana ging ik naar ‘Elle Aime‘; een SUPER leuk winkeltje waar ook de meeste van mijn items worden verkocht. Naast dat ik even wat nieuwe items ging afgeven, heb ik eindelijk Lisa en Sarah ontmoet. Bedankt voor de thee en goede gesprekken, dames!
After the meeting with Diana, I went to a concept-store called ‘Elle Aime‘ (where most of my items are being sold) to drop off some new items and to finally meet the lovely Lisa and Sarah, who run the place. Thanks for the tea and great conversation, ladies!

6

7

8

9

10

 

Bij Elle Aime kocht ik ook deze briljante konijnenbroche, die is gemaakt door Isabel Reyes Feeney.
I bought this awesome bunny brooch at Elle Aime, which is made by Isabel Reyes Feeney.

11

 

Toen ik eenmaal weer in de trein terug naar huis zat genoot ik van een heerlijke ijskoffie en werkte ik even wat achterstallige e-mail weg. Ik vergeet (ja, nog steeds) vaak hoe goed het af en toe is een dagje weg te zijn van ‘kantoor’ en gewoon eens een dag in een andere omgeving door te brengen. Dat moet ik echt vaker doen.
On my train ride home I enjoyed an iced coffee and caught up on some lost e-mails in my inbox. I sometimes forget how nice it can be to get out of my ‘office’ every now and then and just spend a day in a different environment. I should really do that more often.

12

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: