Back to business

Dr seussIk zag deze quote van Dr. Seuss voor het eerst nadat de lieve Judith van Velvetine een soortgelijke reis naar de V.S. had gemaakt eerder dit jaar. Ze plaatste een blogpost met daarin dit citaat. Omdat ik het zo’n mooie quote vind en omdat ik ook echt geen andere woorden kan vinden om te beschrijven hoe ik me nu voel heb ik besloten hem ook te gebruiken.

Maar ik vind het toch wel moeilijk om niet in huilen uit te barsten. Want we hebben de tijd van ons leven gehad. En nu is het voorbij. Maar er is ook een zonnige kant: ik ben weer terug bij alle dingen die ik gemist heb en ik heb zo’n 77GB aan foto’s die ik mag doorspitten, dus voorlopig kan ik nog wel even nagenieten.

Over nagenieten gesproken: bereid je voor op een heleboel after-roadtrip artikelen op deze blog de komende weken. Ik heb ZO veel dingen gezien die ik met jullie wil delen! En voor wie mij niet op instagram heeft gevolgd de afgelopen weken; hier is een klein overzicht van mijn favoriete momenten van deze vakantie:

I first saw this Dr. Seuss quote after the lovely Judith from Velvetine made a trip to the U.S. earlier this year. She posted it after she was back. I thought it was such a wonderful quote and I simply can’t find other words to describe how I feel right now, so I thought I’d use it too.
Although I must say that I find it kinda hard not to cry about it, because I have been having the time of my life. And it is now over. On the bright side; I’m back to all the things I missed, and I’ve got about 77GB of photo’s to look through, so there’ll be plenty of afterglowing going on around here.
Speaking of which: prepare to find loads of after-roadtrip posts here these coming weeks. I’ve seen SO many things I’d like to share with you! And for those who did not follow me on instagram these past weeks; here’s a little roundup of first favourite moments of this roadtrip:

 

We hebben zo veel verschillende dieren ‘in het wild’ gezien. We hebben ontbeten in het gezelschap van kolibri’s. We hebben elanden de straat zien oversteken alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
We saw so many different kinds of wildlife. In the most peculiar places. We’ve had breakfast while being accompanied by hummingbirds. We’ve seen elk crossing the street like it’s the most common thing in the world.

2

 

Onze eerste ervaring met ‘drive-thru’ koffie. Het was fantastisch.
Our first experience with drive-thru coffee. It’s amazing.

3

 

We zagen dat niet alles in Amerika ‘supersized’ is.
We experienced that not everything in the U.S, is supersized.

4

 

Ik werd verliefd op de vele pastelkleurige huizen.
I fell in love with the many pastel houses.

5

 

We hebben zo veel en zo lekker gegeten.
We had the best food.

6

 

De World Domination Summit was één van mijn favoriete dingen van deze vakantie!
The World Domination Summit was one of my favourite things this trip!

7

 

Interieur perfectie:
Interior perfection:

8

 

Ik was dichter bij een bergtop dan dat ik waarschijnlijk ooit zal zijn. En ik heb ervaren hoe hoogteziekte voelt. Niet al te best.
I was as close to a mountaintop as I will probably ever be. And I found out how it feels to have altitude sickness. Not too good.

9

 

Ik heb denk ik de grootste wentelteefjes ooit op als ontbijt. Het formaat was een beetje eng.
I had probably the biggest French Toast breakfast ever. The size of it freaked me out a little bit.

10

 

Voor de eerste keer met mijn voeten in de ‘Pacific’!
My feet touched the Pacific Ocean for the first time!

11

 

Ik had nog nooit eerder in een rond bed geslapen.
I had never slept in a round bed before.

12

 

We vonden een ouderwets fotohokje in de lobby van één van de vele hotels waarin we sliepen (later meer hier over).
We found a vintage photobooth in the lobby of one of the many hotels we slept in (more on that later).

13

 

Op een regenachtige dag gingen we bowlen. En ik vond één van de gaafste patronen ooit!
Captured some bowling alley tabletop awesomeness.

14

En tot slot: ik creëerde een kleine (of eigenlijk best een grote) lama invasie. Daarover gesproken: de deadline voor de wereldwijde lama invasie wedstrijd wordt verlegd naar 30 september omdat hij die maand gepubliceerd wordt in een wereldwijd vakblad voor lama en alpaca eigenaren. En aangezien ik iedereen de kans wil geven om mee te doen heb ik besloten de wedstrijd een beetje te verlengen.
Wat?! Doe je nog niet mee?! Ga je schamen! Je kunt je gratis printable hier downloaden en die hashtag spekken: #llamaontour!
And last but most certainly not least: I created a little (or actually a quite big) llama invasion. Speaking of which: the deadline of the worldwide llama invasion contest will be postponed until September 30, because it will be featured in a worldwide llama and alpaca association magazine in September. And since I want to give everyone the chance to participate, I decided to stretch the contest out a little bit.
What?! You’re not participating yet?! Shame on you! You can download your free printable here and start rocking that hasthtag: #llamaontour!

15

2 Replies to “Back to business”

  1. Het ziet er zo fantastisch uit allemaal! Hoop dat ik zo’n reis ook ooit mag meemaken! En even: WAT is up met dat wentelteefje? waaah hij is net zo groot als je hoofd :’)

    1. Jaaaa die wentelteefjes! Kreeg ze ook niet op hoor! Die ‘boterhammen’ waren zo dik als mijn vuist!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: