Het beste van 2013 // Best of 2013

Overzicht
2013 is nogal een jaar geweest voor mij. Ik studeerde af aan de kunstacademie en heb mijn weg gezocht (met vallen en opstaan) in mijn leven als afgestudeerd illustrator. Maar er is nog veel meer gebeurd afgelopen jaar. Hier vind je mijn ‘best of 2013’.

2013 has been quite the year for me. I graduated art school, which was a huge deal, and I found myself trying (and sometimes struggling) to find my way in life as a post-grad illustrator. But LOTS more happened over the past twelve months. In this post, you will find my ‘best of 2013’.

In januari verzorgde ik samen met Feito com Amor de cultuurnacht in Breda.
In january, I hosted ‘Culture Night’ in Breda, together with Feito com Amor.

Cultuurnacht13

 

In februari hebben we veel gewinkeld. In de kringloop wel te verstaan. Een veel terugkerend thema dit jaar.
In february I did lots of thrift-shopping. In fact; I did lots of that the whole year round.

11_Kringloop

 

Okay, deze is een beetje gesmokkeld, maar begin april (dat is bijna eind maart) was ik met mijn lief in Londen.
Okay, I smuggled a bit with this one, but at the beginning of april (which is actually almost the same as the end of march), me and my love spent a few days in London.

Maart

 

April stond in het teken van alpaca’s; ik won deze Velvetine couple shoot (tussen de alpaca’s!)
April was all about alpaca’s for me; I won this lovely couple-shoot (yes, with a herd of alpaca’s)

April

 

In mei was ik heel erg hard aan het afstuderen.
In may I was graduating my ass off.

08_Scriptie

 

En in juni was het eindelijk zo ver; ik studeerde af met twee projecten; ‘Mein Utopie’ en ‘Once Upon a Thing’.
And in June it was there; graduation! I graduated with these two projects; ‘Mein Utopia’ and ‘Once Upon a Thing’.

Juni2

 

In juli was het feest; afstudeerfeest.
In july it was time to party.

Photobooth facebook

 

Een groot deel van augustus bracht ik door in Italië, waar ik deze prent maakte.
I spent a big part of august in Italy, where I made this art print.

Into the wild_product

 

September was de maand dat ‘Work/Life 3; The Uppercase Directory of Illustration’ uitkwam. En ik sta er in!
In september ‘Work/Life 3; The Uppercase Directory of Illustration’ came out. With me in it!

Worklife_1

 

In oktober bezocht ik het ‘Engaged’ event, waar ik de knoop doorhakte; op een dag ga ik de bruiloft-branche in met mijn werk.
In october, me and my boo went to the ‘Engaged’ event, where I decided that one day, I will be making illustrations for almost-married couples.

Engaged_12

 

November stond in het teken van een groot geheim ‘project’.
In november, I did a big special ‘project’.

35_3

 

En ‘last but not least’; deze maand vindt Vuurwerk plaats, waarvoor ik de flyer mocht ontwerpen.
And last but not least; This month the ‘Vuurwerk’ event will take place, for which I designed the flyer.

Flyer_vuurwerk1_WEB

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: