Dit was de Design Gipfel // Design Gipfel; the aftermath

2
Zoals beloofd deel ik vandaag wat meer gedetailleerde foto’s van mijn kraampje op de Design Gipfel in Essen. Ik heb veel moeite gedaan om het er leuk, mooi en verzorgd uit te laten zien. Daarom heb ik gezorgd voor een paar kleine gimmicks, zoals de mogelijkheid je in te schrijven voor mijn e-mail nieuwsbrief via een oude typemachine uit 1958 (die uiteraard nog functioneert) en ik heb tijd geïnvesteerd in het maken van wat decoraties; beide slingers heb ik met de hand gemaakt.

Ook had ik mijn kerstkaart-illustratie meegenomen, om hem ter plekke ‘live’ ten toon te stellen. De reacties hierop waren echt heel erg leuk!
Het is goed dat ik langzaamaan wat meer ervaren word met het doen van markten als deze, want de volgende wordt de kersteditie van de Swan Market in Rotterdam op 21 en 22 december! Ik zie je daar!

Like I promised, I will show you some more detailed pictures today of what my stall at the Design Gipfel in Essen looked like. I put in a lot of effort to make it look fun, cute and cared for. Therefor, I set up a few little gimmicks, like subscribing for my e-mail newsletter using a typewriter from 1958 (which still works, of course) and I put some time in creating decorations; I made both garlands by hand.

As another detail, I took my christmas card illustration with me, in order for it to ‘perform’ live during the event. The reactions to this were awesome!
It’s good that I get a little more experienced in doing design-markets like these, because the next one will be the Christmas-edition of the Swan Market in Rotterdam on the 21st and 22nd of december! See you there!

1

3

4

5

Ik kon het niet laten ook weer een kleine filmische impressie te maken van dit weekend. (Wie mij op Facebook volgt heeft hem wellicht al gezien)

I couldn’t resist making a little cinematic impression of the weekend. (Those of you who follow me on Facebook might already have seen it)

https://vimeo.com/79292896

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: