Voorbereidingen voor Essen // Getting ready for Essen

Gipfel_overview
De afgelopen weken heb ik het razend druk gehad (en nog steeds trouwens) met alles in orde maken voor de Design Gipfel in Essen. Ik dacht dat deze markt een goede gelegenheid zou kunnen zijn om mijn ‘nieuwe’ (of afgestudeerde) ‘ik’ eens uit te proberen, dus ik heb hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl die ik compleet en breed-uitgemeten aan jullie zal laten zien als de tijd rijp is, maar vanaf nu kunnen er kleine tipjes van de sluier opgelicht worden door de oplettende kijker. Ik heb me daarnaast ook beziggehouden met het maken van wat nieuwe producten, zoals een tijdelijke tattoo, een sticker en wat buttons. Hoewel ik denk dat ik voor de Gipfel in Duitsland (die plaatsvindt op 9 en 10 november) geen tijd meer heb om fatsoenlijke productfoto’s of dito online productpresentatie te maken, deel ik vandaag wel wat foto’s van het (vaak nogal hectische) proces dat voorafgaat aan een markt als deze.

These past few weeks, I’ve been really bust getting ready for the Design Gipfel in Essen. I thought the market might be a good opportunity to try out the ‘new’ (or post-grad) version of myself, so I’ve been busy upgrading my corporate identity (which I will reveal exuberantly when the time is right, although little hints of it can be seen from now on) and creating more products, such as a temporary tattoo, a sticker and some buttons. Although I don’t think I will have time for proper product photography and dito online product presentation before the weekend of the market (which will take place on the 9th an 10th of november), I will share some pictures of the process of getting ready for a market like this (which can get pretty crazy) today.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: