Eerste indruk van Essen // First impression of Essen

Gipfel1
Gisterenavond laat kwamen we moe maar voldaan terug van een weekend vol Design Gipfel in Essen. We hebben een super leuke tijd gehad, prachtige mensen ontmoet (onder andere onze buren van Jazz Steampunk) en we hebben enorm veel voldoening gehaald uit het feit dat we mijn werk aan (een ander deel van) de wereld konden laten zien. Op dit moment raas ik als een wervelwind door mijn atelier om alles weer netjes op te ruimen (gezien de hoeveelheid spullen die ik heb meegesjouwd naar Duitsland zou je bijna denken dat ik tijdelijk verhuisd was), maar ik wil ook een eerste impressie geven van ons weekend. Betere foto’s van mijn stand volgen uiteraard, wanneer ik eenmaal de tijd heb gehad om er fatsoenlijk naar te kijken (wat wel eventjes kan duren omdat er alweer nieuwe projecten op me liggen te wachten). Enjoy!

Yesterday we came home late in the evening from a lovely weekend full of Designer Gipfel in Essen. We had so much fun, met some wonderful people (including our neighbors of Jazz Steampunk, they are awesome!) and had a wonderful time putting my work out there and seeing lots of smiles. Right now I’m running around my studio like a whirlwind trying to get everything back in place again (it seems like I’ve actually moved house this weekend seeing the amount of ‘stuff’ I took with me to Germany), but I also wanted to give you a first impression of our weekend. Better pictures of my stand will follow, once I had the time to sit down and look at them properly (which might take a while, since new projects are waiting for me). Enjoy!

De catalogus die alle bezoekers kregen, met daarin ook een stukje over franje design.
The catalogue all visitors received at the entrance, including a little article about franje design.

Gipfel2

Gipfel3

 

Vraag me niet hoe we alles in mijn kleine autootje hebben gekregen.
We had a tiny little problem fitting everything into my slightly too-small-car.

Gipfel4

 

Mijn plekje!
My stand!

Gipfel5

Gipfel6

 

Beste verkoper ooit ๐Ÿ˜‰
Best salesman ever ๐Ÿ˜‰

Gipfel7

 

Ik moest uiteraard mijn eigen tijdelijke tattoo showen.
Of course I had to show off my own Temporary Tattoo.

Gipfel8

 

Deze lieverd hield een poosje de wacht bij mijn stand.
This cutie kept guard at my stand for a while.

Gipfel9

 

En mijn buren gaven me deze super toffe oorbellen!
And my neighbors gave me this awesome pair of earrings!

Gipfel10

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: