Afstuderen deel 1 // Graduation part 1

1_Diploma

Wat heb ik een onbeschrijfelijk halfjaar achter de rug! Zoals jullie allemaal wel zullen weten heb ik sinds november 2012 verschrikkelijk hard gewerkt om af te studeren van de kunstacademie en met gepaste trots kan ik melden dat dat me zo’n twee weken geleden ook daadwerkelijk is gelukt! Joepie!

Gedurende de eerste drie maanden van het afstudeertraject leek ik redelijk in staat te zijn zowel deze blog, als het ontwikkelen van mijn eigen producten en freelance opdrachten EN mijn afstuderen tegelijkertijd te kunnen doen, maar ik kan je melden dat ik daar de afgelopen maanden (sinds maart ongeveer) grandioos in heb gefaald. Daarom wil ik bij deze officieel mijn excuses aanbieden voor het verwaarlozen van deze blog, maar soms moet men nu eenmaal prioriteiten stellen.

Dat gezegd hebbende vind ik dat ik jullie een fatsoenlijke update van de afgelopen maanden verschuldigd ben, en geloof me; dat is een grote update! Daarom zal ik terugblikken op mijn afstudeerperiode met verschillende blogposts en zal ik met jullie vooruit kijken naar de weg die voor me ligt; plannen en ideeën voor de komende tijd.
Dus zie hier; een overzicht van de laatste fase van mijn kunstacademie-tijd.

Wow, have I had one hell of a six months! As all of you probably know, I have been working on my art-school graduation since november 2012. And I can proudly say that I have successfully done so about two weeks ago. Yay!
During the first three months of graduation I seemed to be capable to juggle both school and my own ‘thing’ (which includes this blog, my products and freelance assignments) at the same time, but since march or so; not so much. This is why I am now officially apologizing for neglecting this blog, but sometimes, one just has to prioritize. 

That said, I think I owe you all a decent update on everything that happened to me in these past months and believe me, that is A LOT! That’s why I will be looking back on this period of time in several blogposts and I will take a look at the road ahead; which is far from empty, but a little scary all the same.
Without further ado; here’s a summary of my life in the last phase of art-school.

Mijn diploma ondertekenen!
Signing my diploma!

1_Diploma

 

Officieel ‘Bachelor of Design’
Officially ‘Bachelor of Design’

2_Diploma

 

Na de diploma uitreiking volgde de afstudeerexpositie. Vijf dagen vol met presenteren, netwerken en gezelligheid!
After getting my diploma, the annual graduation exhibition followed. Five days of presenting my work and networking!

Een sneak-peek van mijn projecten (meer hierover volgt!)
A sneak-peek of my projects (more about this later)

3_Projeten

 

Onze gastenboek-muur na vijf dagen exposeren.
Our guestbook-wall after five days of exhibition.

4_Gastenboek

 

Tijdens de expo hadden we een winkel met daarin producten van alle afgestudeerden.
During the exhibition we had our own shop with products of all graduates.

5_Winkel

 

We hebben deze gezamenlijke tas gemaakt als aandenken.
We made this jointly bag as a souvenir of the exhibition.

6_Tas

 

En na deze drukke weken staat mijn hele huis vol met cadeaus. (Het alpaca schilderijtje is gemaakt door de geweldige Debbie Ros)
And after these busy weeks I find my home full of presents. (The alpaca painting is made by the lovely Debbie Ros)

7_Cadeau

8_Cadeau

9_Cadeau

10_Cadeau

11_Cadeau

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: