Interviewe met mij op AlliHoppa.nl // Interview with me on AlliHoppa.nl

Sommigen van jullie zullen het misschien al wel gezien hebben, maar voor wie dat niet het geval is: afgelopen vrijdag is er een interview met mij gepubliceerd op de blog van Annelies: Allihoppa. Dus als je het leuk vindt om meer over mij en mijn manier van werken te weten te komen dan moet je het zeker eens lezen! Je vindt het interview hier.

Some of you might have read it already, but for those of you who didn’t: last friday an interview with me was published on the lovely blog of Annelies: Allihoppa. So if you’d like to know more about me and the way I work, be sure to read it. You can find the interview here. Oh, and keep your Google Translate at the ready, because it’s completely in Dutch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: