Nieuw: Biz Babble // Introducing ‘Biz Babble’

BizBabble_1Wanneer jullie mijn Twitter ‘biografie’ lezen dan zul je zien dat ik mezelf tot ‘Inexhaustible Entrepreneur’ heb uitgeroepen: een Onvermoeibare Ondernemer. Want dat ben ik.
Want wanneer ik niet werk, dan denk ik aan werk. Wanneer ik niet blog, dan denk ik na over leuke onderwerpen om over te bloggen. Wanneer ik de afwas doe zoek ik in mijn hoofd naar ideeën voor nieuwe producten. Bot gezegd: Ik werk nooit niet. Dat is dus altijd. En daar houd ik van. Want ik BEN mijn werk. Maar bij zogezegd ’24/7′ werken komt een heleboel kijken. Een heleboel dingen die je eigenlijk nooit ziet. Dingen die er onlosmakelijk mee verbonden zijn, of ik dat nu leuk vind of niet. En deze dingen wil ik graag met jullie delen.

Ik weet dat ik niet Bill Gates ben. Ik heb geen levenslange ervaring. Ik heb (nog) geen legioen aan volgers. Maar wat ik wel heb is ervaring met alleen werken. Met voor mezelf werken. Met werken voor opdrachtgevers. Met het hebben van discipline. Met doorzetten. Met ondernemer zijn en hoe ik dat zie en ervaar: want het ondernemerschap heb ik mezelf aangeleerd. En hoewel ik nog een heleboel te leren heb (wie niet?), heb ik ook het gevoel dat ik een hoop te delen heb. Dus vorige week besloot ik eens te peilen of er interesse is voor deze verhalen. Of jullie het zien zitten dat ik deze ervaringen met jullie deel.
Die interesse is er. Daarom introduceer ik vandaag: ‘Biz Babble’: een nieuwe blog-serie over mijn mening over het ondernemerschap en hoe ik met bepaalde zaken omga. Zaken zoals hoe ik mijn creatief brein ‘goed doorvoed’ houd, hoe ik mijn blog draaiende houd terwijl ik daar eigenlijk geen tijd voor heb, hoe ik omga met negativiteit, wat ik doe als ik me eenzaam voel…

De lijst met onderwerpen gaat maar door, MAAR: ik wil heel graag van jullie horen waarover jullie willen dat ik schrijf. Dingen die je altijd al hebt willen weten. Dingen over mij. Over het ondernemerschap. Of allebei. Als je een idee hebt, laat het achter in de comments en ik zet het op mijn lijstje!

When you read my Twitter bio, you will find that I pronounced myself an ‘inexhaustible entrepreneur’. Because I am.
When I’m not working, I’m thinking about work. When I’m not blogging, I’m brainstorming for subjects to blog about. When I do the dishes, I browse my head for new product ideas. Bluntly said: I am never not working. Ever. And I love it. Because I AM my work. With working, let’s say, 24/7 also come a lot of things you don’t see from the outside. But things that come with entrepreneurship, whether I like it or not. And I want to share those things with you.

I know I’m not Bill Gates. I don’t have a lifetime of experience. I don’t have legions of followers (yet). What I do have is experience with working alone. With creating for myself. With working with clients. With discipline. With pushing through. With being an entrepreneur and how I see and experience that: because I taught myself how to be one. And although I still have a lot to learn, I also have the feeling that I’ve got a lot to share with you guys. So last week, I decided to see if there was any interest in me sharing my entrepreneur-experiences with you on this blog.
Well, there was. Which is why today, I’m introducing ‘Biz Babble’: A new blog series about my thoughts on entrepreneurship and how I deal with certain things. Things like what I do to keep my creative brain fed and healthy, how I keep my blog going when I actually don’t have time to spend on it, how I deal with negativity, how I stay motivated, what to do in case I get lonely…
The list of subjects goes on and on, BUT: I would love to hear if there’s anything you would like me to write about. Things you’ve always wanted to know. About me. About being an entrepreneur. Or both. If you do, please leave them in the comments and I’ll put them on my list!

P.S: The first edition of ‘Biz Babble’ will be online next week!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: