Mijn week in foto’s

Het was een week van ups en downs. Zie hier waarom!
Deze week was ik op Pinkpop.

 

Waar ik een van de beste bands ooit zag; The Cure

 

Ik was aan het werk in het textiellab.

 

Met dit als eindresultaat.

 

Ik was deze week jarig!

 

En ik heb kippen gevoerd.

 

Afgelopen week is ook een nieuwe stof binnengekomen. Monsters it is!

 

En last but not least: na 16 jaar maatjes zijn heb ik mijn allerliefste roodwang schildpad Glibber moeten laten inslapen. Dag lieve Glibje.

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: