mijn week in foto’s

franje design heeft iets nieuws! En het heet: ‘mijn week in foto’s’.
Waarom? Omdat het me leuk lijkt om eens wat meer te delen van mezelf.
Als je in je eentje achter een merk of bedrijfje zit, zijn je persoonlijke leven en je werk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom vind ik het een goed idee om te laten zien waar ik mijn inspiratie vandaan haal, hoe mijn werkweek eruit kan zien (geloof me, hij is niet elke week erg ‘eventful’) en wie de persoon achter franje design nu eigenlijk echt is.

Ik zeg: enjoy. Hier is mijn week in foto’s:

Ik zat deze week achter een weefgetouw! 

 

Ik heb onbeperkt pannenkoeken versierd en gegeten.

 

En zomaar ineens lag deze geweldige ansichtkaart op de deurmat!

 

Het was typisch Nederlands lente weer. 

 

Het leukste festival van Tilburg beleefde haar eerste editie: Kindergarten! Waar ik vrijwilliger was… (en een wafel at)

 

…en vriendlief plaatjes draaide!

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: