Mijn geweldige verjaardagsweekend // My fabulous birthday weekend

0Op zaterdag was het niet alleen mijn verjaardag, het was ook de dag dat het kraamfeest voor de baby alpaca werd gevierd en waar ik een workshop gaf. Voor wie het hele kraamfeest-verhaal gemist heeft; op eerste paasdag is er een baby alpaca geboren op een kinderboerderij in Tilburg. Toen ik hoorde dat ze een kraamfeest gingen organiseren wilde ik hier heel graag aan bijdragen, dus heb ik geregeld dat ik een workshop ‘alpaca-maskers-maken’ kon geven.

Whew. I’m still reviving from last weekend, because it was grand! It was probably one of the busiest weekends I have had in a long time, but it was great all the same.
Poehee. Ik ben nog steeds aan het bijkomen van afgelopen weekend, want dat was me een eentje! Misschien was het wel รฉรฉn van de drukste weekenden ooit, maar wat was het leuk.
Not only was it my birthday on saturday, it was also the day of the alpaca baby-shower where I hosted a workshop. In case you missed the story; last easter, a baby alpaca was born at a petting zoo in my hometown. When I heard they were having a babyshower, I really wanted to contribute so I arranged I could host a workshop in making alpaca masks.

Dit was mijn tafel voordat de workshop begon (aan het einde van de dag zag hij er niet meer zo netjes uit).
This was my table before the workshop started (it did not look this neat at the end of the day).

1

2

3

 

Maar het belangrijkste van de dag was natuurlijk de baby alpaca (ze heeft nog geen naam). Aanschouw de schattigheid!
But the most important thing of the day was the baby alpaca of course (she doesn’t have a name yet). Behold the cuteness!

4

5

 

Ze is heel goed in gekke bekken trekken.
She’s very good at making faces.

6

 

De kinderboerderij heeft ook een verblijf met vierteen-schildpadjes. En ik kan geen schildpadden zien zonder er foto’s van te maken.
The petting zoo also housed some tortoises. And I can’t look at tortoises without photographing them.

7

 

Het weer was heerlijk en naast mijn workshop waren er nog een hoop andere activiteiten. Het was een mooi feestje!
The weather was great and there we also loads of other activities. It was a pretty darn good party if you ask me!

8

9

 

Op zondag had ik een kraam op de Swan Market in Antwerpen. Ook toen was het heerlijk weer en het was een drukke dag. Wat een top weekend!
On sunday I had a stall at the Swan Market in Antwerp. Again, the weather was lovely and it was a very busy day. I had one hell of a weekend!

10

 

One Reply to “Mijn geweldige verjaardagsweekend // My fabulous birthday weekend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: