Mijn ‘etalage’ bij Lunchcafé Nieuwland // My ‘window display’ at Lunchcafé Nieuwland

0
Voor wie mij volgt op facebook is het eigenlijk al geen nieuws meer; ik heb een prachtig stukje apothekerskast tot mijn beschikking in één van de leukste lunchcafé’s van Tilburg: Lunchcafé Nieuwland. Hier liggen tot begin juli enkele van mijn producten te pronken tussen de lunchende klanten. Hoe leuk is dat!

For those of you who follow me on facebook this is not news anymore, but I have a wonderful piece of a cabinet at my disposal at one of the best lunchcafé’s in my hometown Tilburg: ‘Lunchcafé Nieuwland’. Until the beginning of july, some of my items will be showing off here in the midst of lunching clients. How awesome is that!

1

2

3

4

5

6

7

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: