Nieuwe visitekaartjes // New business cards

1
Een tijdje geleden bedacht ik mij dat ik nog nooit afbeeldingen van mijn visitekaartjes met jullie heb gedeeld. Niet dat dat nu een enorme ramp is, maar omdat ze best een beetje speciaal zijn leek het mij leuk om de nieuwe ‘lading’ met jullie te delen die ik vorige week per post ontving.

Wat er nu precies zo bijzonder is aan mijn visitekaartjes? Nou, ik ben iemand die heel veel verschillende dingen doet als illustrator. Dit zorgt ervoor dat ik het heel lastig vind om één afbeelding voor op de achterkant van mijn kaartjes te kiezen die het beste weerspiegelt wie ik ben als illustrator (tenslotte is een visitekaartje het enige wat overblijft nadat je iemand hebt ontmoet en die eerste indruk moet goed zijn!).

Ik maak namelijk prenten, ansichtkaarten, beursjes, sjaals, stickers, illustraties voor in een capsule automaat en tijdelijke tattoos. Deze dingen verschillen allemaal zo veel van elkaar dat kiezen welke het beste bij me past simpelweg niet lukt.

Gelukkig geeft mijn drukker (moo.com) mij de mogelijkheid om tot 50 verschillende afbeeldingen voor de achterkant van mijn visitekaartjes te kiezen. Dus; geen hoofdpijn meer over moeilijke keuzes! Jeuj! Nu heb ik overal waar ik naartoe ga 10 verschillende visitekaartjes bij me. Laten we kijken hoe ze er uit zien!

A while ago it occurred to me that I have never shared images of my business cards before. Not that that’s a huge deal or anything, but since they’re actually pretty special, I thought it would be nice to share the new lot I received in the mail last week.

What exactly is special about my business cards? Well, as someone who makes loads of illustrations, I find it really hard to pick just one image for the back of the card that represents best who I am as an illustrator (after all, a business card is the thing that sticks after you’ve met someone and the first impression had better be good!).

After all; I make art prints, postcards, clutches, scarves, stickers,  party favors and temporary tattoos. These things are all so darn different that having to pick a favorite would be VERY difficult.

Luckily my printer (moo.com), gives me the opportunity to choose up to 50 different images per batch for the backsides of my business cards. No more headaches and difficult choices! Yay! So now I have 10 different business cards on hand everywhere I go. Let’s see what they look like, shall we.

2

3

4b

5b

6b

7b

 

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: