Nieuw binnen: Herfst Mini-prent // New: Autumn mini print

Ik heb niet tegen jullie gelogen toen ik vorige week meldde dat ik snel bij jullie terug zou zijn, toch? En waarmee! Ik kom gelijk binnenvallen met een nieuw product en wel met een mini-print over mijn favoriete seizoen: de herfst!
Wie mij een beetje kent weet dat ik halverwege de lente stiekem al verlang naar het verkleuren van de bladeren. Ik ben geen type dat goed tegen hitte kan en zomerkleding is ook niks voor mij. Geef mij maar truien en enkellaarsjes. Je zult dus wel begrijpen dat ik met het maken van deze mini-prent helemaal in mijn spreekwoordelijke knollentuin was, want ik mocht al in de zomer bezig met alles wat de herfst voor mij zo leuk maakt.
Everyone who knows me a little bit knows that autumn is my absolute favourite season. I’m not the super-hot-weather type of gal and summer clothes are simply not for me. I love sweaters and ankle boots. It’s no secret that I long for autumn once spring comes around and therefore, working on this print mid-summer made me super happy.

Al mijn herfst-favorieten zijn op deze mini-prent afgebeeld: een pumpkin spice latte, kampvuur (met hotdogs, uiteraard), een pompoen-lantaarn, herfstblaadjes en nog veel meer.

Ik maakte deze prent in mijn (inmiddels bekende) flatlay-stijl. Wat dat inhoudt? Ik zoek allerhande objecten met herfstkleuren of -thema bij elkaar en maak er illustraties bij. Deze illustraties print ik uit en die leg ik, samen met de objecten, bij elkaar. Dit geheel fotografeer ik en vervolgens voeg ik achteraf de typografie toe.
Extra speciaal is dat deze prent is afgewerkt met een rosé-gouden folie. Voor extra herfst-glitz!

Nog even alle technische gegevens op een rijtje:
De prent is op A5 formaat (14,8 x 21 cm) gedrukt op 400 grams karton en heeft een matte finish en details van rosé-gouden folie aan de voorkant.
Elke print is afzonderlijk in een plastic envelopje verpakt met een kartonnetje erachter voor extra stevigheid. Alle prenten worden verzonden in een brievenbusdoosje om kreuken te voorkomen.
Deze mini-prent is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Wat vind jij ervan? Laat het me weten in de comments.

This print features all my fall favourites; a pumpkin spice latte, campfire (and hotdogs!), a Jack-O lantern, beautiful autumn leaves and much much more.
This art print measures 14,8 cm by 21 cm (5,8 inch by 8,3 inch). It is printed on heavy cardboard and has a matte varnish and rose-gold foil details on the front.
I photographed this print using paper illustrations and real objects making a flatlay. All designs are made in my studio in The Netherlands.
This print is now available in my Etsy shop.

2 Replies to “Nieuw binnen: Herfst Mini-prent // New: Autumn mini print”

  1. Ik was al gevallen voor de hondjes in de berg met blaadjes op Instagram. Nu op een kaart met m’n favoriete herfstonderwerpen. Zo leuk, laat de herfst maar doorkomen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: