Nieuw binnen: Notitieblokken! // New: Note pads!

Notepad_Flowers_1_BLOG

Met het product dat ik jullie vandaag ga laten zien ben ik alweer aan het einde gekomen van de ‘nieuwe-producten-parade’, maar I’m going out with a bang hoor jongens, Want wat ik vandaag voor jullie heb is een van mijn persoonlijke nieuwe favorieten; namelijk een notitieblok!
The product I’m launching today marks the end of my ‘new-product-parade’, but I can sure say that I’m going out with a bang! Because today I present to you nothing less than a brand new notepad!

Notepad_Flowers_2_BLOG

Een hele tijd geleden ontdekte ik al hoe leuk ik het vind om met verse bloemen te werken (toen ik een opdracht deed voor Bloemenbureau Holland) en ik wilde al enige tijd een ‘vervolg’ maken op mijn weekplanner. Tel die twee bij elkaar op en een notitieblok is geboren.
I discovered the joy of working with fresh flowers while working on a project for Bloemenbureau Holland and I wanted to make a ‘sequel’ to my weekly planner for a while now. Combine those two ideas and a new notepad is born!

Notepad_Flowers_4_BLOG

Notepad_Flowers_5_BLOG

Notepad_Flowers_6_BLOG

Het ontwerp is lekker zomers, maar dat kunnen we juist in het najaar wel gebruiken, dacht ik zo. Geen enkele notitie, kattebel of to do list zag er ooit zo vrolijk uit!

Notepad_Flowers_3_BLOG

Notepad_Flowers_7_BLOG

Het blok is geprint op 90 grams papier op A5 formaat. Er zitten 50 vellen op een blok en ieder velletje heeft dezelfde print. Hij is vanaf nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop (of stuur even een mailtje als je er eentje wilt hebben maar niet via Etsy wilt kopen).

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!

This notepad is printed on A5 size (European paper size). Each pad contains 50 sheets that are all printed with the same design. It’s now available in my Etsy shop.

What do you guys think? let me know in the comments section!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: