Feestbeest beursjes // Party animal clutches

6Met al die ‘after-roadtrip’ artikelen die ik hier de afgelopen weken met jullie deel lijkt het net alsof ik de laatste tijd niets anders doe dan nagenieten. Nou, nee. Hoewel ik behoorlijk wat tijd besteed aan het selecteren, nabewerken en delen van roadtrip-foto’s hier op de blog, is mijn bedrijf ook weer helemaal ‘up and running’, wat betekent dat ik bezig ben met allerlei leuke nieuwe projecten en met het ontwerpen van nieuwe producten.
Over nieuwe producten gesproken: vandaag wil ik jullie deze nieuwe beursjes laten zien, die ik maakte met mijn nieuwe Feestbeesten stof. Ze zijn nu verkrijgbaar in mijn Etsy shop. Wat vinden jullie ervan?

With all these after-roadtrip blogposts, it’s almost like all I’ve done these past weeks is roadtrip-afterglowing. Well, no. Although I am spending a fair amount of time editing roadtrip photo’s to share on this blog, my business is also up and running as usual again, which means that I’m taking on new projects and designing new products.
Speaking of new products, today I present to you these new clutches I made with my new Party Animal fabric. They are now available in my Etsy shop. What do you think?

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: