Photo Diary: Januari, Februari & maart 2017

PhotoDiary_JanFebMrt2017_0
Het is alweer veel te lang geleden dat ik een Photo Diary met jullie deelde, dus vandaag is het weer de hoogste tijd om te laten zien waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Als je up to date wilt blijven kun je me volgen op instagram (@verabertens), maar ik laat in mijn Photo Diaries vooral dingen zien die je daar nog niet voorbij zijn gekomen. Benieuwd? Kijk gezellig mee!

Ik ging eindelijk aan de slag met een product dat ik al lange tijd wilde maken: lama shoppers!

PhotoDiary_JanFebMrt2017_1

Van mijn lieve vriendinnetje Renie kreeg ik deze lama kaart. Zo leuk dat lama’s ineens overal opduiken!

PhotoDiary_JanFebMrt2017_2

Tijdens het winkelen met een vriendin liep ik spontaan tegen dit jurkje aan. Ik vond het zó leuk dat ik mezelf er best wel in zag trouwen. Wellicht wordt dit hem als alle ‘echte’ trouwjurken niet aan mij besteed zijn.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_4

De eerste maanden van het jaar besteedden John en ik veel tijd aan het bekijken van trouwlocaties. We hebben er aardig wat bezocht en de keuze is inmiddels gemaakt. Wat het geworden is, dat houd ik nog even geheim. Maar hier zie je alvast een paar foto’s van locaties die het niet geworden zijn.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_5

PhotoDiary_JanFebMrt2017_6

PhotoDiary_JanFebMrt2017_7

Bij één van de locaties liepen allerlei dieren rond; een hond, eenden en deze kippen. De locatie was prachtig, maar helaas was het voortbestaan onzeker. We durfden deze dus niet te boeken.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_8

Het was tijd om een nieuwe lading emblemen in te pakken. Om de een of andere reden blijf ik van dat doe-werk altijd heerlijk vinden. Het maakt mijn hoofd leeg en toch maak ik mezelf nuttig. Win-win!

PhotoDiary_JanFebMrt2017_9
 

Ik kreeg dit gedicht onder mijn neus geschoven tijdens een verjaardagsfeestje en ik vond het zó leuk dat ik het hier zeker even wilde delen.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_10

Bij het versturen van mijn bestellingen pak ik altijd wat leuke extraatjes in. Onder andere een printje van één van mijn instagram-foto’s. Ik bestelde een nieuw doosje vol prints omdat mijn voorraadje bijna op was. Deze lag toevallig bovenop.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_11

Ik had weer een paar markten op de planning staan en ik was bijna door mijn voorraad buttons heen. Het was tijd om wat nieuwe te maken. Die met  de cactus erop zijn een nieuw ontwerp en ze vielen erg in de smaak.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_12

Ik ging naar Barcelona ter ere van mijn moeders verjaardag en buiten de lama-invasie maakte ik daar natuurlijk ook nog wat random foto’s. Deze eerste is van een super hip eettentje op Schiphol. De kleuren, de lampjes, de tegels: helemaal mijn ding.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_13

Wat Barcelona straatbeeld snapshots:

PhotoDiary_JanFebMrt2017_14

PhotoDiary_JanFebMrt2017_16

En een groepsfoto in deze spiegel kon natuurlijk ook niet ontbreken:

PhotoDiary_JanFebMrt2017_15

Ik ben druk bezig met de vormgeving van onze bruiloft én die van mijn zus (zij gaat ook volgend jaar trouwen, hoe leuk!). En omdat de kaartjes voor onze bruiloft net wat extra bijzonder mogen zijn, bestelde ik deze foliestalen.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_17

 

In het kader van nostalgie bezochten John en ik een concert van Van Dik Hout in de schouwburg hier in Tilburg. Het was super goed (ze zijn echt heel goed live) en het haalde zoveel leuke herinneringen naar boven.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_18

Het was tijd voor de Swan Market in Tilburg! Tijdens het opzetten van mijn kraam kwam ik erachter dat deze hele setting eigenlijk niet meer zo past bij ‘wie ik nu ben’ als illustrator. Ik heb het gevoel dat er een hoop veranderd is de afgelopen tijd (hier kom ik nog op terug), dus ik besloot dat het een volgende keer anders moet. Dus wellicht voor de laatste keer: mijn kraam zoals hij eruit zag op de Swan Market in maart.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_19

PhotoDiary_JanFebMrt2017_20

PhotoDiary_JanFebMrt2017_21

De Pinterest fail van de maand. Ik vond op pinterest een filmpje waarin het super makkelijk leek om deze ‘tornado potatoes’ (ik ken ze ‘potato twister’ of ‘chip twister’) thuis zelf te maken. Je ziet het: zo makkelijk was het dus niet. Het snijden ging niet goed en ze moesten ongeveer vier keer langer in de oven dan werd gezegd in het filmpje. Ach, if you never try, you’ll never know.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_22

In het kader van de gedachte dat ik zoveel ben veranderd ging ik aan de slag met wat veranderingen achter de schermen. Één van de eerste was het ontwerpen van een nieuwe flyer en folder.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_23

Ik kocht eindelijk weer eens verse bloemen voor in huis. Anemonen en ranonkels zijn twee van mijn favoriete bloemen, naast dahlia’s.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_24
 

In case you missed it: ik was op Creative Life om te praten over het werkproces van mijn boek Babyspel.

CreativeLife_6

Er stond een heel belangrijke afspraak voor de bruiloft op de planning, want we gingen op bezoek bij onze fotograaf! We houden nog even geheim wie onze ‘best day ever‘ gaat vastleggen, maar we maakten er maar meteen een dagje van. Rotterdam it was! Na afloop van onze afspraak aten we bij Bertmans. Daar is 95% van alles wat er op de kaart staat vegetarisch/vegan en/of glutenvrij en we hebben er zo ontzettend lekker gegeten. Ben je in Rotterdam; ga er heen!

PhotoDiary_JanFebMrt2017_25

Terwijl we door de stad wandelden kwamen we deze super kleurrijke muren tegen in de buurt van station Hofplein. Daar kon ik natuurlijk niet voorbij lopen zonder een foto te maken.

PhotoDiary_JanFebMrt2017_26

Instagram Stories
PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_1

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_2

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_3

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_4

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_5

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_6

PhotoDiary_JanFebMrt2017_InstaStories_7

 

One Reply to “Photo Diary: Januari, Februari & maart 2017”

  1. Oooh, die lama shopper <3. Ziet er zo tof uit. I love it! En jaaa, die jurk met stippen is echt pretty. En zo vrolijk! Kan me helemaal voorstellen dat je jezelf daarin ziet trouwen <3. Tof dat je op Creative Life was! Had me zo'n gezellig event geleken, maar helaas niet meer gelukt om er naartoe te komen :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: