Kerstproject (+Giveaway!) // Project Christmas (+Giveaway!)

Giveaway1
Sommigen van jullie hebben hem misschien al gespot op instagram of andere sociale media: Afgelopen week verstuurde ik wat ‘snail mail’ naar mijn awesome zakenrelaties (stom woord vind ik dat, want zo voelen die prachtige mensen niet), vrienden en familie. Want deze tijd van het jaar is er om ‘terug te geven’. Ik wilde heel graag mijn dankbaarheid uitspreken. Dankbaarheid voor de groei die ik heb mogen doormaken en voor de steun waardoor ik van alle kanten ben omringd. Dus ik bedacht een klein pakketje voor ieder speciaal persoon in mijn leven; mijn ‘connecties’ (nog al zo’n woord). Dit pakketje bevatte een kerstkaart, persoonlijk briefje en een kleine ‘Maanavonturier’.

Some of you may have already seen it on instagram: Last week, I sent out a little snail mail to my clients, business partners, friends and family. Because this time of year is the time to be ‘giving back’. And I really wanted to say thank you to the awesome people who have been working with me and supporting me throughout last year. So I thought up a little personalized package for each and every single one of my ‘connections’, including a christmas card, personal note and (last but certainly not least) a little ‘Planet Xmas Adventurer’.

Project christmas-2

Project christmas-3

Project christmas-4

Project christmas-5

Het was nogal een onderneming om alle pakketjes op tijd af te krijgen, maar de reacties die ik kreeg waren overweldigend en hartverwarmend. Ik word ZO blij van alle telefoontjes, appjes, mailtjes en vermeldingen op sociale media! Ik had nooit gedacht dat wat post versturen zo veel teweeg zou kunnen brengen. Ik krijg er kippenvel van!

It was quite the project to get all the packages done in time, but the response I got was beyond anything I had imagined. I never thought sending out some snail mail would actually make me this happy. It seriously gives me goosebumps.

Reacties

Dus die zakenrelaties, vrienden en familie zijn bedankt. Maar jullie (mijn blog- en sociale media volgers) nog niet echt. Hoewel ik vorige week een set gratis feestelijke telefoon wallpapers heb weggegeven wil ik een paar van jullie de kans geven om ook zo’n Maanavonturier te winnen. Dus ik organiseer een instagram giveaway! Volg mij op instagram (@verabertens) en repost de foto hieronder (die inmiddels ook op Instagram is verschenen) met de hashtag #franjeXmasGiveaway. Dat is alles! Ik geef drie van deze schatjes weg en op zondag 21 december kies ik de winnaars! Bedenk goed dat deze Maanavonturiers niet te koop zijn en ook nooit te koop zullen zijn, dus als je wint heb je iets super exclusiefs!
Succes!

So I got my business partners, friends and family covered. But what about my blog- and social media followers? Although I offered you some free festive phone wallpapers last week, I wanted to give you the opportunity to win a Planet Xmas Adventurer too. How? Well, I’m hosting an instagram giveaway! Follow me (@verabertens) and repost the picture below (which is already on instagram) using #franjeXmasGiveaway. That’s about it! I will be giving away three of these little babies and I’ll announce a winner on sunday, December 21st! Please note that these Adventurers are and never will be on sale, so if you win, you’ll get your hands on a rather exclusive item!
Good luck y’all!

franjeXmasGiveaway

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: