Radiostilte en zomerstop // Radio silence

8

Vandaag doorbreek ik de radiostilte hier op de blog met de mededeling dat ik een zomerstop houd. Gezellig, of niet? Dit klinkt super cynisch, maar zo is het niet bedoeld. Ik geef jullie vandaag wat tekst en uitleg over waar ik was de afgelopen maand(en) en wat ik de komende weken van plan ben.
Om maar met de deur in huis te vallen; mijn hoofd zat vrij vol de afgelopen tijd. Sinds mijn verjaardag eind mei ben ik met veel dingen tegelijk bezig geweest; werken in het TextielMuseum, het ontwikkelen van nieuwe producten en het passen van trouwjurken bijvoorbeeld. Maar ik was vooral ‘in de ban van de Save the Date’. Zoveel zelfs, dat die Save the Date even heel veel van mijn tijd en energie heeft opgeslokt. Want wat iedere creatieveling om je heen zegt is waar: iets voor jezelf maken is ongeveer honderdduizend keer moeilijker dan iets maken voor een klant. Maar! De Save the Date is klaar (en ik ben er Godzijdank nog heel blij mee ook), dus de storm is weer even gaan liggen. Tot ik aan de uitnodiging ga beginnen, waarschijnlijk. Bij deze een kleine sneak peek:

Hi guys! It’s been pretty quiet here on the blog for these past months, but that’s because my mind has been pretty much preoccupied with other things. Things like designing new products, trying on wedding dresses and designing our Save the Date.
Especially the Save the Date has taken up a lot of my time and energy. As a designer, it’s much more difficult to design something for yourself than it is for a client. But the Save the Date turned out pretty great and I can’t wait to share more about it here after summer. Here’s a little sneak peek:

Coming-soon-lagen1_INSTA
Uiteraard laat ik jullie snel zien hoe de Save the Date geworden en is en dan kan ik ook meer vertellen over de sfeer van onze dag en het verhaal achter de vormgeving (want jongens, het wordt zo tof allemaal!). Ik wacht daar alleen even mee tot jullie allemaal weer terug zijn van vakantie, want jullie hoofden zitten nu waarschijnlijk vol ijsjes, zand tussen je voeten en zonsondergangen. Heel begrijpelijk!

Om bovenstaande reden kondig ik bij deze dus ook een korte zomerstop aan. Zo kan ik me nog even vol concentreren op wat ik allemaal wil doen deze zomer (ik heb een speciaal Komkommertijd-regime waarover ik komende donderdag meer deel bij Team Confetti) en even wat inspiratie op doen voor nieuwe blogartikelen. Maar voor jullie heb ik in de tussentijd ook wat leuks, namelijk wat pareltjes uit het archief. Ik heb (naar mijn mening) het afgelopen jaar een heleboel leuke content gedeeld die jullie vast niet allemaal hebben gelezen. Als zomer-zoethoudertje deel ik daarom vandaag de leukste artikelen van afgelopen jaar. Verder wens ik jullie natuurlijk een awesome zomer en ik verwacht dat ik begin september weer terug ben met volle blog-moed.
Pareltjes uit het archief:

That said, I’m also announcing a summer break today. I know all of you are relaxing on a beach somewhere and you absolutely should. But I’ll be saving all brand new and exciting blog content for when everyone’s back and can actually set their mind to reading it. So I’m wishing you all a wonderful summer and I hope to be back with a lot of awesome blog posts at the beginning of September!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: