Hoewel de hoofden van veel van mijn buitenlandse lezers inmiddels overgenomen zijn door de kerstgedachte, hebben wij in Nederland nog een groot feest te gaan voordat we ons voor de volle 100% op kerst kunnen gaan richten; Sinterklaas! Vandaag wil ik met jullie een speculaas-recept delen. Mocht de afbeelding hier boven te klein zijn om de tekst goed te kunnen lezen, dan kun je een grotere versie van de afbeelding hier gratis downloaden. Happy Sinterklaas!
Although many of my international readers will have solely Christmas on their minds, here in the Netherlands we have one more big holiday to tackle before we can start thinking about Christmas, which is ‘Sinterklaas’. Along with Sinterklaas come many typically Dutch treats, one of which is ‘Speculaas’ (kind of ginger-bread-ish, I suppose). Today I want to share this Speculaas recipe with you. (It is completely in Dutch, sorry international readers!). In case the image shown at the top is a little too small in order to be able to read the text, you can download a free, larger version of the image here. Happy Sinterklaas!