Team Confetti Meeting

TC_meeting_1

Ik denk dat iedereen hier nu wel zo’n beetje weet dat ik een super trots nieuw lid ben van Team Confetti. Maar nadat ik ben voorgesteld op de Team Confetti blog, ik mijn eerste gast-artikel heb geschreven en ik in een Whatsapp-groep zit die zelden stil is werd het tijd voor een échte ontmoeting. Dus afgelopen maandag kwamen Olga, Ingrid en ik bij elkaar in het leuke (en hipster-verantwoorde) Stan & Co in Utrecht voor laaaaaaange gesprekken, taart, drankjes en cadeautjes. Het was alsof we elkaar al jaren kenden. Ik kijk nu al uit naar onze volgende meeting en ik hoop dat we op een dag ook kennis kunnen maken met Tea (die in Londen woont). Ik ben zo blij met mijn nieuwe vrienden en alles dat mijn blog en bedrijfje me tot op heden hebben gebracht. Life’s good.

I guess everyone here knows by now that I am very proud to be a new member of the lovely Team Confetti. But after being introduced on the Team Confetti blog, writing my first guest-post and being in a Whatsapp-group that’s never silent, it was time for an actual meeting. So this monday Olga, Ingrid and I met up at the lovely (and hipster approved) Stan & Co in Utrecht for looooong conversations, cake, drinks and goodies. It was like we’ve known each other for years. I’m already very much looking forward to the next meeting and I really hope I can meet Tea (who lives in London) one day too. I’m so happy with my new friends and everything that my blog and business brought me so far. Life’s good.

TC_meeting_2

TC_meeting_3

TC_meeting_4

TC_meeting_5

TC_meeting_6

TC_meeting_7

TC_meeting_8

 

One Reply to “Team Confetti Meeting”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: