Verloofd stel gezocht!

VI1
Ja, ik realiseer me hoe raar de titel van dit artikel is. Maar de inhoud ervan komt op niets meer en niets minder neer. Want ik zoek een verloofd stel om een opdracht voor te doen.

Normaal ben ik niet zo’n schreeuwerd als het op zelfpromotie aankomt maar vandaag besluit ik het als een waar viswijf hier het wereldwijde web op te gillen. Want ik zoek dus een verloofd stel. Al een kleine eeuwigheid wil ik stationery- en stylingsets ontwerpen voor de vormgeving van bruiloften. En diezelfde kleine eeuwigheid komt het er al niet van om dat ook daadwerkelijk te doen. Want er komen opdrachten, producten en sociaal aanverwante zaken tussen. Wat ik dus nodig heb is een stok achter de deur; een echt stel met een echte toekomstige bruiloft waar ik iets echts voor kan gaan maken. Dus ik roep alle leuke, bijna getrouwde stellen op om te reageren op deze ‘shout-out’.
In overleg met het stel in kwestie ga ik een super leuk vormgevingsconcept opzetten om zo visueel richting te geven aan je bruiloft. Het kan zo gek als jullie zelf willen: van alleen een uitnodiging tot een complete stationery set met signing, corsages en tafel-aankleding ter plekke. Niks is te gek, want ik doe nou eenmaal veel verschillende dingen. Nu hoor ik je denken; ‘what’s the catch?’. Heel in het kort: die is er niet! Sterker nog: omdat dit mijn eerste bruiloft zal zijn, bied ik het stel in kwestie een korting van 50% (ik lijk het prijzencircus wel!) op het hele pakket. Aangezien ik natuurlijk nog niet weet wat de precieze prijs van dat pakket zal zijn kan ik hier nog geen getallen noemen, maar het lijkt mij een prima deal. En ik kan je garanderen dat ik je geen spreekwoordelijke poot zal uitdraaien. Maar hey: deze illustrator moet ook eten.

De enige vereisten zijn dus dat jullie gaan trouwen en dat jullie mijn werk leuk genoeg vinden om het te verbinden met jullie mooiste dag ooit.
Dus ben je een verloofd stel dat nog geen vormgeving heeft voor de bruiloft? Reageer! Ga je zelf niet trouwen maar ken je iemand die dat wel gaat doen en dit super awesome zou vinden? Zeg het dan voort.
Alvast heel hartelijk dank!

One Reply to “Verloofd stel gezocht!”

 1. Hoi Franje,
  Wij zijn net verloofd en gaan in augustus 2016 trouwen. Wij willen mogelijk met Heerlijk & Hecht qua styling en catering samenwerken, maar als daar een leuke uitnodiging en dergelijke bij kan, alsook de bedankjes (of samenwerking tussen jou en Heerlijk & Hecht) dan lijkt met dat heel leuk om te bespreken! We hebben nog niet heel veel concrete plannen behalve mijn pinterest:
  https://www.pinterest.com/quirinevanaerts/wedding-moodboard/
  Ik hoor graag of het je wat lijkt!
  Groeten,
  Quirine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: