Waarom je als illustrator naar het snor-festival moet

Bloemlezing_Lisianthus_Korte versie_LR
Je hebt het wellicht al op verschillende andere blogs voorbij zien komen: op 20 september vindt het tweede Snor Festival plaats op Kampeerterrein de Lievelinge in Vuren. Er worden talloze leuke workshops gegeven, er is goede muziek en er zijn natuurlijk alleen maar leuke mensen. Maar als je (net als ik) illustrator bent, dan is niet gaan geen optie.

Want ook dit jaar organiseert Studio 100% (die onder andere de vormgeving van meerdere Snor-boeken en tijdschriften als Flow en Happinez verzorgt) de Portfolio Speedcheck op het Snor Festival.

En die Portfolio Speedcheck, die legt je bepaald geen windeieren als je ‘m wint. Voor wie het nog niet wist; vorig jaar was ik dat dus. Ik was eigenlijk een te grote schijterd om in de rij te gaan staan, maar vriendlief heeft me aan mijn haren meegesleurd en aan tafel gezet. Daar ben ik hem nog altijd dankbaar voor, want ik won dus een echte opdracht voor Bloemenbureau Holland. En nu, een jaar later, mag ik mijn allereerste boek voor Uitgeverij Snor illustreren. Soooooooooo exciting!

Ben je dus illustrator en heb je iets om te laten zien? Kom dan naar dat Snor Festival en schuif aan bij de dames van Studio 100%. Ze zijn heel lief, echt! Ze geven goede, opbouwende feedback op je portfolio en je kunt dus ook dit jaar een echte opdracht winnen. En wie weet is dat wel de kick-off van jouw illustratie-carrière. Zoals ik al zei: Niet gaan is geen optie. Ik zie je daar!

One Reply to “Waarom je als illustrator naar het snor-festival moet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: