Work/Life 3

WorkLife12

In augustus brengt het fantastische ‘Uppercase Magazine’ een boek uit over 100 illustratoren van over de hele wereld, genaamd Work/Life 3′.
En met gepaste trots kan ik melden dat ik deel mag uitmaken van dit mooie project! Ik krijg in het boek een volledige spread over mijn werk, mijn leven en mijzelf.

Meer informatie over het boek vind je hier.

In august, the wonderful ‘Uppercase Magazine’ will publish a book about 100 illustrators form all around the world, called ‘Work/Life 3’.
And I can proudly present one of the illustrators that will be featured in the book, which is me! I will get a full-page spread in the book about my work, my life and myself.
I’m so excited!!

More information about the book can be found here.

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: