5 things I’m doing right now

5Things_FrenchieFries

Ik vind het weer hoog tijd voor een update op werkgebied! Er is weer allerlei leuks gaande achter de schermen en dat deel ik graag met jullie. Zo ben ik bezig met het ontwikkelen van nieuwe emblemen, werk ik hard aan de vormgeving van onze bruiloft en ik zit weer regelmatig achter de naaimachine. Kortom: vandaag deel ik waar ik momenteel aan werk in een nieuwe editie van ‘5 things I’m doing right now’!
I think it’s high time for another update on what I’m working on at the moment. A lot has been going on behind the scenes of my business and I really want to give you guys a little peek into my current projects. So let’s start off a new episode of ‘5 things I’m doing right now’!

 

LlamaToteBag_KakiCactus_1

1. Shoppers maken
Soms vind ik niets fijner dan niet hoeven nadenken en lekker achter mijn naaimachine kruipen. Werk doen waar geen enorme herseninspanning voor nodig is werkt vaak heel ontspannend voor mij én het zorgt ervoor dat ik weer ruimte in mijn hoofd maak voor nieuwe ideeën. Tel daarbij op dat mijn lama shoppers bijna op zijn en ik heb een win-win situatie voor mezelf gecreëerd!

1. Making tote bags
Sometimes, there’s nothing like just sitting behind my sewing machine and letting my hands do the work. The kind of work that doesn’t require your brain to be at it’s highest level of thinking really relaxes me and it even makes room for new ideas to grow inside my head. Luckily for me, I almost ran out of llama tote bags so I got a reason to take place behind my sewing machine again.

5Things_SaveTheDate

2. Save the Date
Het kan jullie niet ontgaan zijn dat ik tot over mijn oren in de vormgeving van de bruiloft zit. Elke dag krijg ik weer nieuwe ideeën. Van super toffe give-aways tot inspiratie voor aankleding ter plekke; mijn bruiloftbrein staat de laatste weken niet stil. Het meest ver ben ik met de ontwikkeling van onze Save the Date, die over niet al te lange tijd de deur uit zou moeten gaan. Super spannend!

2. Save the Date
My head has been spinning with wedding stationery ideas over these past weeks. I get all kinds of crazy ideas for the giveaways to styling of the venue to the stationery set: my wedding-brain does not know how to stop. Our Save the Date is the item that has to be finished first, so that’s what I’ve made the most progress on lately.

5Things_Workshops

3. Workshops TextielMuseum
Voor het TextielMuseum heb ik de afgelopen tijd wat workshops mogen ontwikkelen en dat is zo leuk om te doen! Nu ben ik bezig met inspiratie opdoen voor een nieuwe en een Pinterest-board mag daarbij natuurlijk niet ontbreken.

3. Workshops Textielmuseum
I’ve been working on developing some workshops for the TextielMuseum (The Museum of Textiles in my hometown) and of course that process is undoable without a proper Pinterest board.

embleem_sneakpeek

4. Nieuwe geborduurde emblemen
Mijn product-assortiment kon wat mij betreft wel weer een boost gebruiken, dus ik ben aan de slag gegaan met het ontwerpen van een paar nieuwe geborduurde emblemen! Er worden as we speak samples van uitgewerkt, dus de komende tijd wordt super spannend. Ik hoop ze ergens volgende maand in mijn webwinkel en Etsy shop verkrijgbaar te hebben.

4. New embroidered patches
I thought my Etsy shop could use a few new items, so I’ve been working on designing new embroidered patches. They are being sampled as we speak and I hope to have them available for purchase somewhere next month.

5Things_FrenchieFries

5. Fancy fotografie
Eens in de zoveel tijd maak ik een paar uur vrij om mijn producten op allerlei verschillende manieren te fotograferen. Zo kan ik ze steeds op een leuke manier in het zonnetje zetten op bijvoorbeeld instagram. Ik ben er al een hele tijd niet aan toe gekomen om die ‘fancy fotografie’ weer eens op te pakken, dus ik zat een beetje in een instagram dipje (het valt niet altijd mee elke dag iets leuks te bedenken om te delen, zeker als je eigenlijk vrij weinig te melden heb). Nu ik weer een voorraadje van deze foto’s heb aangelegd kan ik weer even vooruit.

Zo! Nu ben je weer helemaal up to date over waar ik zoal mee bezig ben momenteel. Waar kijk jij het meeste naar uit? Laat het me weten in de comments!

5. Fancy photos
I’ve been investing some time in creating a bunch of new product shots for my instagram account. I usually have a little stash on hand to get me through the week, but I’ve been running low on great product shots. So I’ll be taking the time to take some new ones to share on social media.

That’s what I’m up to at the moment! What are you most looking forward to? Let me know in the comments!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: