Best of Summer 2016

BestOfSummer2016
Dit is de laatste keer dat ik ga zeggen dat de zomer voorbij is, want ik wil jullie niet spontaan een winterdip in helpen. Maar het is wel zo. We zijn allemaal weer lekker aan het werk of naar school. De vakantiekleren zijn weer gewassen en het leven voelt weer langzaam ‘normaal’ aan. Velen van jullie zijn op vakantie geweest (laat even waar naartoe, dan doe ik even net alsof ik ook weg was) en dat gun ik jullie natuurlijk van harte. Maar ik niet. Ik was hier, aan het werk. En dat was super leuk, maar in de zomer zijn er toch net altijd even wat minder mensen die mijn blog lezen of portfolio bekijken. Daarom praat ik jullie vandaag even bij over wat jullie op blog/shop/portfolio vlak allemaal gemist hebben. Want er zijn best veel leuke dingen gebeurd hoor!

1. Home Office wishlist

Print
De zomer stond niet alleen in het teken van werken, want ik had ook een verhuizing om me druk om te maken. Ik maakte speciaal voor Team Confetti een Home Office wishlist voor mijn nieuwe thuiskantoor. Binnenkort ga ik je in een studio-tour laten zien welke items daadwerkelijk in mijn werkruimte terecht zijn gekomen en welke niet.

2. Geboortekaartje voor Dinfy

Geboortekaartje_Dinfy_1
Een van de leukste opdrachten om te krijgen als illustrator vind ik toch wel het ontwerpen van geboortekaartjes. Deze zomer mocht ik dat van Dinfy ontwerpen, geheel in ‘The Legend of Zelda’ stijl.

3. DIY geïllustreerde badkameraccessoires

Gastblog_8_DIYBadkamerAccessoires_Eindresultaat1
Ik maakte deze DIY (met gratis printable) als gastblog voor Team Confetti. Weinig moeite, grote impact. Met wat fineliners, de printable en eventueel wat acrylstiften maak je van je saaie plexiglas badkameraccessoires een waar feest. Mocht je hem gemist hebben, check deze DIY dan zeker even.

 
4. Ik wandelde met alpaca’s

AlpacaWandeling_1
Elke keer als ik deze foto zie word ik weer zo blij. Want ik maakte deze zomer een echte alpacawandeling. Met John, Judith (de eigenaresse van de alpaca’s) en alpaca’s Sophie en Fenna. En na die wandeling wist ik het zeker: Ooit word ik ook alpaca ‘mama’!

Dat was mijn zomer in vogelvlucht. Wat deed jij allemaal? Laat het me weten in de comments!

One Reply to “Best of Summer 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: