Photo Diary: Augustus 2016 // Photo Diary: August 2016

PhotoDiary_Augustus2016_Overview
Oh my Gosh, jongens. Ik kan echt niet geloven hoe hard 2016 voorbij vliegt. Aangezien we augustus inmiddels ook alweer achter ons hebben gelaten is het tijd om jullie te laten zien wat ik afgelopen maand allemaal heb gedaan. Zo verplaatste ik mijn kantoor tijdelijk naar de tuin, was het tijd voor de eerste BBQ in ons nieuwe huis en ging ik een dagje naar Maastricht met John en mijn vader. En nieuw vanaf deze maand: een selectie uit mijn Instagram Stories; voor wie ze gemist heeft!
Oh my Gosh, you guys. I can’t believe how fast 2016 is flying by. Since August is officially over, I’m now presenting you everything I’ve been up to this month in photos. Like how I moved my home office to our backyard, how it was time for the first BBQ in our new home and how I went to Maastricht with John and my dad. And I’m starting with sharing the best of my Instagram Stories in my Photo Diary this month, in case you missed them. Let’s go!

De maand begon met een DIY die ik maakte voor Team Confetti: Illustreer je plexiglas badkameraccessoires. Een aantal lezers is er heel enthousiast mee aan de slag gegaan en ik word daar zo blij van!
The month started with this DIY I made: DIY illustrated bathroom accessories.

PhotoDiary_Augustus2016_1

Mijn bureau lag vol met schuimletters. Ik gebruikte deze letters voor een schets van de Team Confetti agenda cover. Of ze er ook daadwerkelijk op terug te zien zijn is voor jullie nog even afwachten.
My desk was full with foam letters. I used these in a sketch for the Team Confetti agenda cover. If they actually will be featured on the finished cover is something you’ll find out later.

PhotoDiary_Augustus2016_2

Ik fotografeerde het geboortekaartje van Dinfy voor mijn portfolio en social media.
I photographed Dinfy’s birth announcement for my online portfolio and social media.

PhotoDiary_Augustus2016_3

Deze sjaal was onderdeel van een van de leukste ‘ruilacties’ ooit. Ik ruilde deze sjaal namelijk tegen…
This scarf was part of a rather special trade, because I swapped it for a…

PhotoDiary_Augustus2016_4

Een alpaca wandeling met alpaca’s Sophie en Fenna. Het was ZO leuk!
Hike with alpacas Sophie and Fenna. It was SO much fun!

PhotoDiary_Augustus2016_4B

Ook ging ik nog even flink tekeer in mijn nieuwe home office. Ondanks dat het nog verre van klaar is (een hoop dingen moeten nog een definitieve plek krijgen en er moeten nog dingen worden opgehangen etcetera), begint het wel steeds meer echt een fijne ruimte te worden. Ik kocht deze wolkvormige kleerhanger online om er een maskingtape-dispenser van te maken. Best aardig gelukt, al zeg ik het zelf!
I made this maskingtape dispenser for my new home office using a cloud-shaped clotheshanger.

PhotoDiary_Augustus2016_6

Deze vrolijk versierde straat is inmiddels echt een begrip in Tilburg. Eens in de zoveel tijd hangt er wat anders aan de waslijnen. We hebben al schoenen gehad (ik kreeg meteen déja-vu’s naar de film Big Fish) en deze keer waren het knuffels toen ik er langs kwam.
I came across this stuffed-animal-street in my hometown.

PhotoDiary_Augustus2016_7

Ook werkte ik verder aan ons verhuiskaartje. Inmiddels ligt het al even klaar om te versturen (dus, voor iedereen die er eentje verwacht: het komt eraan), maar tot op heden vinden we het huis nog niet echt ‘af genoeg’ om vol trots aan mensen te laten zien. We zitten dus nog een beetje in dubio over wanneer we ze moeten gaan verzenden.
And I’ve been working on our new address card. They’re actually printed and ready to send, but John and I are still figuring out when will be the right time to do so, since the house is far from finished at this point.

PhotoDiary_Augustus2016_8

PhotoDiary_Augustus2016_16

In de stad liep ik tegen deze grove glitter aan. Zo cool! Die moest uiteraard mee voor in het fotografie-assortiment. Inmiddels ben ik al terug geweest voor een hoop andere kleuren.
I ran into these glitter flakes when I was shopping and I just had to have them. More colours followed soon after.

PhotoDiary_Augustus2016_10

Ik was bij mijn tante en spotte dit vogeltje op de lichtknop in haar gang. Super cute!
When I was at my aunt’s I spotted this bird sitting on the light switch. Isn’t it cute?

PhotoDiary_Augustus2016_11

John en ik bombardeerden de keuken tot tijdelijke werkplek omdat het boven in mijn office te heet was om te werken en samen werken nou eenmaal leuker is.
John and I transformed our kitchen into a home office when it was too hot to work in our own upstairs-offices.

PhotoDiary_Augustus2016_12

Het was deze maand druk in mijn webshop. Onder andere deze items gingen op de post naar hun nieuwe eigenaren.

PhotoDiary_Augustus2016_13

PhotoDiary_Augustus2016_14

Zoals je in mijn artikel van afgelopen vrijdag al hebt kunnen lezen, ben ik druk bezig met het ontwerpen van nieuwe geborduurde emblemen. Het uitzoeken van de perfecte kleuren vind ik misschien nog wel het allerleukst.
As you may have seen in this friday’s post, I’m working on some new embroidered patches. Picking the perfect colours may just me my favourite part of the process.

PhotoDiary_Augustus2016_15

Ik ging met mijn paps en John een dagje naar Maastricht. Het was al heel lang geleden dat ik in deze stad was geweest, maar hij blijft zo mooi. We winkelden wat, zaten lekker op terrasjes en maakten een wandelingetje langs de Maas.
I went to Maastricht with my dad and John. We did some shopping, had some great food and walked alongside the river Maas.

PhotoDiary_Augustus2016_17

PhotoDiary_Augustus2016_18

PhotoDiary_Augustus2016_19

We liepen middenin de stad zomaar op de opnames van Flikken Maastricht. We spotten zelfs Angela Schijf en Victor Reinier nog even. Hieronder links in beeld de grootste ster van de set: mijn pa.
And then we walked right into the filmset of a very popular tv-series in The Netherlands: ‘Flikken Maastricht’. Oh, and the biggest star of the set was my dad, of course: on the bottom left of this picture.

PhotoDiary_Augustus2016_20

De eerste (en wat mij betreft ook enige) hittegolf van dit jaar was een feit. En dus verplaatste ik mijn kantoor naar de tuin, want in mijn zolder office was het al snel niet meer te doen. Gelukkig moest er een grote hoeveelheid confetti gemaakt worden en dat kan (mits er geen windkracht 5 staat natuurlijk) ook lekker buiten.
The first (and hopefully last) heatwave of the year was fact so I decided to take my office outside for a couple of days. Making confetti in the back yard isn’t the worst way to spend your (hot) days.

PhotoDiary_Augustus2016_21

In onze nieuwe tuin staat een mega druivenstruik en dit was de eerste rijpe tros die ik plukte. Zo lekker!
We harvested the first grapes from our garden.

PhotoDiary_Augustus2016_22

Een hittegolf betekent een (vegetarische) BBQ! Voor de geïnteresseerden onder jullie, van links naar rechts: cherrytomaat-halloumi spiesjes, vegetarische balletjes met paprika en gemarineerde courgette.
It was time for a (veggie) BBQ. Including halloumi-tomato skewers, veggie meatballs and peppers and marinated zucchini.

PhotoDiary_Augustus2016_23

PhotoDiary_Augustus2016_24

Ik ben druk bezig geweest met het maken van wat extra productfoto’s (zoals je hier ook al kon lezen). Ik vind het echt heerlijk om te spelen met accessoires, kleur en compositie.
I’ve been very busy taking new promotional product photos of my items. I just love playing around with accessories, colours and composition.

PhotoDiary_Augustus2016_25

We wonen tegenwoordig vlakbij de Universiteit van Tilburg, waar John ook studeert. Op de campus zit Pechka; een eetcafé waar je gevulde gepofte aardappels kunt eten. Goed eten, voor een klein prijsje. Ik had een Griekse variant met ui, paprika, tzaziki, avocado en feta.
We went out to the University Campus (which is pretty closeby our new place) to have a fancy jacket potato. Mine was Greek-style with onions, tzatziki, peppers, avocado and feta cheese.

PhotoDiary_Augustus2016_26

Instagram Stories
Augustus was de maand waarin ik de Instagram Stories ontdekte en ging gebruiken. Deze nieuwe functie van instagram die (los van de reguliere tijdlijn) foto’s en/of filmpjes voor slechts 24 uur laat zien vind ik buitengewoon leuk om achter de schermen beelden te delen die ik niet per se in mijn tijdlijn wil hebben. Foto’s en filmpjes hoeven daardoor niet per se in een bepaald stramien te passen of noodzakelijkerwijs ‘mooi’ te zijn. Vanaf nu ga ik in mijn Photo Diaries de hoogtepunten uit mijn Instagram Stories met jullie delen. Komen ze:
Instagram Stories
August was Instagram Stories Month and although it took me some time to figure them out, I now really enjoy posting these more freestyle photos and videos, since they only last for 24 hours. Here you’ll see the highlights of my stories of the past month:

Stories_Augustus2016_1

Stories_Augustus2016_5

 

Stories_Augustus2016_3

Stories_Augustus2016_4

Stories_Augustus2016_6

Stories_Augustus2016_7

Als je al mijn Stories (en ‘gewone’ foto’s natuurlijk) wilt zien, volg me dan op Instagram.
If you want to see all of my stories, follow me on instagram.

One Reply to “Photo Diary: Augustus 2016 // Photo Diary: August 2016”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: