Spiksplinternieuw // Bright, shiny and new

Treasury Thursday wk 45_FBJongens! Na maanden hard werken kan ik het ein-de-lijk zeggen; Hij is er! Mijn bright, shiny and new website! (Tegen mijn oude website zeg ik: Dikke Doei!) Er is VEEL veranderd ten opzichte van mijn oude site. Dus zonder al te veel gedoe presenteer ik jullie de veranderingen.

You guys! After months of hard work I can finally say: It’s here! My bright, shiny and new website! I am so freaking happy with it! And a LOT has changed compared to the previous one. So without further ado, I will take you through the changes:

‘Read more’
Om mijn homepage wat overzichtelijker te houden is nu slechts een klein stukje van elk blog artikel zichtbaar. De rest van het artikel kun je lezen door op de ‘read more’ button te klikken. (dit is over het algemeen geen super nieuwe feature, maar wel voor mij!)

 ‘Read more’
In order to keep my homepage a little more organized, I now present only a small piece of an article on the homepage. The rest of it can be read by clicking through on the ‘read more’ button. (not a very new feature in general, but it is very new for me)

Opmerkingen!
Het blog-gedeelte van mijn website staat nu open voor opmerkingen. Ik zou het super leuk vinden om jullie gedachten over mijn blog artikelen te horen!

Comments!
The blog-section of my website is open to comments from now on. I’d love to get your feedback on my blog articles!

‘Share buttons’
Onderaan ieder blog artikel vind je nu ‘social share buttons’! Deze maken het heel makkelijk om artikelen via social media te delen.

Share buttons
At the bottom of each blog article, you now find ‘social share buttons’! This makes it a lot easier to share articles from my website on social media.

Zijbalk
Ja, ja; de zijbalk heeft nu ook echt een functie! Naast het menu vind je er een kleine Etsy etalage en een instagram-feed. Ook vind je er buttons die je naar mijn social media pagina’s brengen.

Sidebar
Yes, I found good use for my sidebar (finally). Apart from the menu, you’ll find an Etsy mini and an instagram feed over there, as well as buttons that will take you to my social media pages.

Shop
Mijn voormalige webwinkel is met pensioen. Het was voor mij een lastig systeem om bij te houden en ik had nauwelijks zicht op mijn voorraden. Ook was het betalingssysteem niet klantvriendelijk genoeg naar mijn zin, dus ik heb besloten de hele shop te verwijderen. In plaats daarvan vind je op de ‘shop’ pagina nu een zogenaamde ‘Etsy mini’. Dat is eigenlijk een etalage van een aantal van de artikelen in mijn Etsy shop. Wanneer je op één van deze artikelen klikt, dan word je doorverwezen naar mijn Etsy shop, waar je een aankoop kunt doen. Overigens; ik accepteer sinds kort ook creditcard betalingen in mijn Etsy shop, dus je kunt nu artikelen bestellen zonder gebruik te moeten maken van Paypal.

Shop
My former online shop has retired. It was a very high-maintenance system for me and it took a lot of time to keep track on stock. Also, the payment method wasn’t as client-friendly as I would want, so I decided to completely delete the shop as it was (for now). Instead, you now find an ‘Etsy mini’ in the shop section, which displays some of the items that are available in my Etsy shop. Once you click one of the items, you will be redirected to my Etsy shop to make a purchase. On another note: I made my Etsy shop ‘credit card-proof’ so now you can place orders and make a payment without using Paypal.

Shop

 

Over shop gesproken; om te vieren dat mijn nieuwe website eindelijk online is krijg je een hele week lang 10% korting op alle items in mijn Etsy shop. Voer bij het afrekenen de code ‘NEWWEBSITE’ in en geniet van je korting! Joepie!
Oh, en laat even weten wat je van de nieuwe site vindt in de comments! (jippie, comments!).

Speaking of my shop; to celebrate the fact that my new website is finally online, I offer a 10% discount on all items in my Etsy shop for as long as a week. Just enter code ‘NEWWEBSITE’ at checkout. Yay!
Oh, and please do let me know in the comments (yay, comments!) what you think of the new look!

2 Replies to “Spiksplinternieuw // Bright, shiny and new”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: