Camp Silver

CampSilver_01Eerder deze week vertelde ik jullie al over ons verblijf op Texel, maar vandaag wil ik graag wat meer aandacht besteden aan waar we sliepen. Want we brachten de nachten namelijk door in een Airstream! Zo’n Amerikaanse roestvrijstalen caravan. Als ware Amerika-fan werd ik van het idee alleen al helemaal wild natuurlijk, maar in werkelijkheid was het nóg leuker!
Camp Silver (zo heet de ‘camping’ waar de Airstreams staan) ligt in een super rustig gebied vlakbij het dorpje Oosterend. De ‘camping’ (wat echt een lelijk woord is voor waar je daadwerkelijk terechtkomt) wordt gerund door de super lieve Nicoline (en haar familie). Als er iemand is die de prijs voor beste gastvrouw verdient dan is zij het wel. Elke ochtend staat er in het paviljoen (de Airstreams zijn ingericht als hotelkamer en hebben daardoor geen keuken) een heerlijk biologisch ontbijt met lokale producten klaar. En wanneer je graag een lunchpakketje mee wilt nemen voor als je eropuit gaat, dan maakt Nicoline dat op bestelling voor je klaar.

CampSilver_02

CampSilver_03

CampSilver_04

Wanneer je je ‘s avonds mocht vervelen in je Airstream (dat is ons niet gebeurd, maar het kan blijkbaar) dan kun je in de Pacific Dome tent gaan zitten en genieten van een drankje, boekje of goed gesprek.

CampSilver_05

CampSilver_07

CampSilver_08

CampSilver_09

CampSilver_10

CampSilver_11

CampSilver_12

CampSilver_13

CampSilver_14

Nicoline noemt Camp Silver een ‘Island Hideaway’. En daarmee is eigenlijk alles gezegd. Het terrein, de Airstreams en de sfeer op Camp Silver zijn zoals op de rest van Texel: Rustig, vrij en wonderschoon. We hebben een heerlijke tijd gehad op Camp Silver, dus als je een tripje Texel in de planning hebt staan dan is een verblijf daar écht een aanrader. Voor ons zal het zeker niet de laatste keer zijn dat we er zijn geweest, want als ik mag kiezen tussen betalen voor een hotelkamer van een grote keten of genieten binnen een kleinschalig initiatief als dit dan is de keuze wat mij betreft snel gemaakt.

CampSilver_15

CampSilver_16

Voor nu zit het er weer op en ik moet echt wennen aan de herrie van de stad. Wanneer ik in bed lig te luisteren naar het geluid van de straat, de pratende mensen, het café schuin tegenover mijn huis en de langsrazende brommers dan denk ik aan de stilte van Texel, Camp Silver en ‘onze’ Airstream. Een bijzonder bijzondere herinnering waarvan ik iedereen kan aanbevelen er eentje voor zichzelf te creëren.

One Reply to “Camp Silver”

  1. Leuke foto’s!!! Zeker die waar Johnny aan een takje groeit of voor groen blaadje speelt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: