Photo Diary: September 2015

PhotoDiary_September2015_0
September is inmiddels al lang en breed weer voorbij, maar ik ben jullie nog steeds een Photo Diary van de afgelopen maand verschuldigd. Voor mij zat september vol met leuke projecten, een minivakantie en een paar leuke uitjes. Wil je altijd op de hoogte zijn van waar ik mee bezig ben? Volg me dan op instagram (@verabertens).
Samen met vriendinnetje Renie bezocht ik een ‘Amish Quilts’ expositie hier in Museum de Pont in Tilburg.

Since september has been long gone now, it’s time to give you another update in photos to show you what I’ve been up to this past month. If you want to be kept up to date (almost) 24/7, be sure to follow me on instagram (@verabertens).
Together with my friend Renie I visited an ‘Amish Quilts’ exhibition at a Museum in my hometown.

PhotoDiary_September2015_2

 

Mijn bestie was een tijdje geleden jarig en ik besloot haar mee te nemen naar een nieuwe platenzaak bij mij in de buurt om haar verjaardagscadeau uit te zoeken. Lunchen, bijpraten en plaatjes luisteren; veel beter kan het niet worden. Voor haar was de buit de nieuwste van Florence & The Machine en voor mij een kerstplaat van Elvis.
For my besties birthday, I took her to a new recordstore in my neighbourhood to pick out her birthday present. She chose the latest ‘Florence & The Machine’, I came home with some Elvis Christmas goodness.

PhotoDiary_September2015_2b

PhotoDiary_September2015_3

 

Ik was druk bezig met een geboortekaartje. De baby zal later deze maand geboren worden dus het wordt heel spannend!
I was very busy designing a birth announcement.

PhotoDiary_September2015_4

 

Ik had een keer een enorme baaldag. Ik werd mega chagrijnig wakker en ik kon het niet van me afschudden. Na mezelf heel de ochtend in de weg te hebben gezeten besloot ik dat het ‘s middags tijd was voor een chai latte en taart.
I had an offday, so after hating myself for half the day for not getting anything done I decided to give up and take a stroll into the city for some pie and a chai latte. Which always helps, by the way.

PhotoDiary_September2015_4b

 

Ik dook het Tilburgse Wandelbos in om de pindaslinger die ik voor Team Confetti maakte te fotograferen. Er zijn vervelender plekken om te werken!
I went to the park to photograph my peanut garland for Team Confetti. I could think of worse places to be working at.

PhotoDiary_September2015_5

PhotoDiary_September2015_9

 

Ik tekende deze mini-meeuw. In welk project die zal shinen ontdek je later.
I drew this mini-seagull.

PhotoDiary_September2015_6

 

Het was weer hoog tijd voor een dagje Efteling. Dit was de eerste keer dat we Baron 1898 zagen (ik durfde er niet in want ik ben een schijterd) en wat is hij mooi! Verder moest ik natuurlijk de mechanische kip een ei laten leggen, want ik ben gek op ballenautomaten en alles wat daarop lijkt.
And it was time for a trip to my favourite theme park: ‘De Efteling’.

PhotoDiary_September2015_6b

PhotoDiary_September2015_7

PhotoDiary_September2015_7b

 

Toen was het Mercado de Belcrum. Op deze relatief zonnige dag (tussen heel veel kletsnatte dagen door) mocht ik daar al mijn items weer tentoonspreiden en verkopen. Good times!
Then it was time for Mercado de Belcrum!

PhotoDiary_September2015_8

 

Over raar weer gesproken: Check deze dubbele regenboog boven Tilburg.
The weather has been stranger than strange this past month; look at this double rainbow above the city!

PhotoDiary_September2015_9b

 

Deze mooie vintage ketting kreeg ik van de lieve Marjolein van Vintagestore.
I was given this wonderful vintage necklace by Marjolein from Vintagestore.

PhotoDiary_September2015_10

 

Afgelopen maand vond het Snor Festival weer plaats. We hebben een topdag gehad en heel veel bekenden gezien en gesproken. Maar ‘op de foto als zeehond’ van Ilse Weisfelt was misschien wel mijn favoriet.
We had loads of fun at the Snor Festival (A festival hosted by the publisher I’m now illustrating a book for). This photobooth by Ilse Weisfelt might be my favourite.

PhotoDiary_September2015_11

 

Zoals ik eerder al zei was september ook een maand van een mini-vakantie. Ik vertelde er vorige week al uitgebreid over. We hadden een top tijd op Camp Silver op Texel!
We spent a mini vacation on the island Texel!

PhotoDiary_September2015_12

PhotoDiary_September2015_13

 

Voor een workshop tijdens Meet the Blogger (waar ik afgelopen weekend was) liet ik wat van mijn instagram foto’s afdrukken. Wat is dat toch met foto’s, dat ze voor je gevoel een stuk bijzonderder worden wanneer je ze kunt vasthouden?
I had some instagram shots printed for a workshop at the Meet the Blogger conference I attended last weekend.

PhotoDiary_September2015_14

 

En last but not least: Een wijsheid die ik tegenkwam in het Juttersmuseum op Texel. Hoewel ik graag leef voor mijn werk (want het is zo leuk), moet ik soms iets beter onthouden dat ik ook tijd moet maken om te ontspannen.

PhotoDiary_September2015_15

 

Tot zover september! Ik kan niet wachten om te zien wat de rest van oktober voor me in petto heeft.

That was September! I can’t wait to see what October has in store for me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: