Creative Life

CreativeLife_0

Ik kondigde vorige week al aan dat ik op Creative Life aan de tekentafel van HappyMakersBlog zou praten over het ontwerpproces van Babyspel en afgelopen zondag was het dan zover. Ik reisde af naar de Werkspoorkathedraal in Utrecht om daar te praten over alles omtrent het illustreren en vormgeven van een boek.

CreativeLife_1

CreativeLife_3

CreativeLife_4

Monique had weer enorm haar best gedaan op de aankleding van haar ruimte op de beurs. Van iedere illustrator die kwam praten op één van de drie dagen hing een canvas doek met daarop werk van de illustrator in kwestie. Alles wat super mooi aangekleed (dat gold overigens voor de hele beurs) en zag er tot in de puntjes verzorgd uit.

CreativeLife_5

Wat ik vooral heel leuk vond om te merken was de diversiteit van de mensen die aanschoven bij het gesprek; van professioneel illustrator tot ‘gewoon creatieveling’ tot mensen die zelf bezig waren met het illustreren van een boek. Het was zó leuk om deze mensen te mogen ontmoeten en de interesse in mijn proces was groot. Van tevoren dacht ik nog; ‘wie is er in vredesnaam geïnteresseerd in al mijn lelijke schetsen’, maar die voor mij lelijke schetsen bleken voor anderen heel inspirerend te zijn en te helpen in het verkrijgen van inzicht in hoe zij zelf hun creatieve processen kunnen indelen.

CreativeLife_2

Nog even een groot compliment voor de organisatie en standhouders van Creative Life; alles zag er prachtig uit en er was een enorme diversiteit aan deelnemers, workshops en andere activiteiten. Ik ben er volgend jaar zeker weer bij!

CreativeLife_6

CreativeLife_7

CreativeLife_8

CreativeLife_9
Zijn jullie ook naar Creative Life geweest? Zo ja; wat vond jij het leukst? Laat het me weten in de comments!

Foto 1, 2 en 5 zijn gemaakt door Monique van HappyMakersBlog.

 

One Reply to “Creative Life”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: