De Team Confetti Easter Swap

TC_EasterSwap_1
Een paar maanden geleden maakte ik dankzij dit artikel van mede-Team Confetti-lid Ingrid kennis met het concept van de ‘instaswap’. Eigenlijk waren alle Team Confetti leden daar zo enthousiast over dat we besloten een heuse ‘Team Confetti Easter Swap’ te organiseren. We trokken lootjes, wisselden adressen uit en we gingen aan de slag. En hoewel het door de #GIRLBOSS-drukte van ons allen net even ietsje later werd dan pasen, mag dat de pret niet drukken, want het was super leuk! Vandaag deel ik hier het resultaat van de swap die ik maakte/samenstelde voor Olga.

TC_EasterSwap_2

TC_EasterSwap_3

TC_EasterSwap_4

TC_EasterSwap_5

TC_EasterSwap_6

Ik zei het net al: mijn getrokken lootje was dat van Olga. En wat was het leuk om voor haar aan de slag te gaan. Hoewel ik haar natuurlijk allang volg op instagram liet ik mijn inner Sherlock los op haar instagram account en blog en zo kreeg ik de meeste ideeën voor cadeautjes in de swap-box. Wat er precies in zat? Dat ga ik nu voor je op een rijtje zetten:

1. Tony’s
Tja. Dit was natuurlijk een enorme no-brainer. Ten eerste omdat iedereen weet dat ‘onze’ Olga gek is op chocolade en ten tweede omdat dat als enige op haar wensenlijstje stond.

TC_EasterSwap_7

2. Lucky peanut
Hoewel Olga alle geluk van de wereld heeft met Tom en haar twee katten Mo en Tetkees kan een extra dosis ‘portable geluk’ nooit kwaad, dacht ik zo. Daarom dit kleine geluk in een doosje.

TC_EasterSwap_8

TC_EasterSwap_9

TC_EasterSwap_10

3. Sokken
Wij bij Team Confetti zijn stiekem ook allemaal lid van de ‘gekke-sokken-club’. Hoe feller, drukker en kinderachtiger hoe beter. Daarom konden sokken dus ook niet ontbreken in Olga’s swap-box. En geef toe: deze exemplaren met pizza-thema (en confetti!) staan haar op het lijf geschreven.

TC_EasterSwap_11

4. Kattenbonus!
Wie geregeld Olga’s blog leestt, weet dat ze haar wekelijkse ‘Soap’ afsluit met een Kattenbonus. Mo en Tetkees zijn niet weg te denken uit haar leven en dus mochten die ook niet vergeten worden bij het samenstellen van de box.

TC_EasterSwap_12

 
5. De enige echte Team Confetti Slinger
Olga is altijd bezig met het ‘upgraden’ van haar Party Office. Daarom maakte ik van alle Team Confetti leden (van links naar rechts op onderstaande foto: Noortje, Tea, Tetkees, Olga, Tom, Mo, Ingrid en yours truly) een mini portretje en daar maakte ik dan weer een slinger van. Alle illustraties hebben de kleuren van de Team Confetti agenda van dit jaar.

TC_EasterSwap_13

TC_EasterSwap_14

TC_EasterSwap_15

TC_EasterSwap_16

TC_EasterSwap_17

TC_EasterSwap_18

TC_EasterSwap_19

TC_EasterSwap_20

TCEasterSwap_21

6. Employee of the month
Vorig jaar maakte ik speciaal voor de Dag van de Arbeid een gratis printable om de ondernemers onder ons eens in het zonnetje te zetten. Aangezien Olga een van de grootste #GIRLBOSSES is die ik ken vond ik dat zij wel een plaatsje in haar eigen eregalerij/party office verdient.

TC_EasterSwap_22

7. Solo-bioscooptrip-snack-buddies
Olga gaat graag alleen naar de bioscoop. Maar alleen is ook maar alleen en dus maakte ik voor haar deze twee snack-buddies die ze tijdens een toekomstig solo-bioscoop-tripje mee kan nemen. Dan is ze toch niet helemaal alleen.

TC_EasterSwap_23

Ben je benieuwd naar de Swap Box die ik ontving (ik kan alvast verklappen dat Tea die voor me samenstelde)? Olga heeft op de Team Confetti blog een artikel waarin een samenvatting te vinden is van de inhoud van al onze boxen!
Dit was dus de inhoud van mijn Easter Swap voor Olga. Ik heb het dus super leuk gevonden om de doos samen te stellen en ik ben helemaal fan geworden van het concept swappen. Heb jij weleens meegedaan aan een (soortgelijke) swap? Laat het me weten in de comments!

One Reply to “De Team Confetti Easter Swap”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: