Een interview met mij voor Happlify

Een tijdje geleden ging ik (op video!) in gesprek met Mariko van Happlify. En dat vond ik nogal wat, want ik praat over het algemeen niet zo graag over mezelf. Uiteindelijk werd het een openhartig gesprek over mijn werk, mijn persoonlijke interesses en hoe werk voor mij soms voelt als therapie.

Je kunt een fragment van het interview hieronder bekijken. Het hele interview (dat een kleine 20 minuten duurt) kun je terugkijken door HIER te klikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: