Een extra speciaal schaap

Alweer een tijdje geleden mocht ik een heel bijzonder schaap maken voor een nog specialer meisje. Haar moeder vertelde me hoe haar dochter Indy geen ‘meisje-meisje’ is, maar kort haar heeft en het liefst jongenskleren draagt. En hoe vastberaden Indy is om, ondanks opmerkingen van leeftijdgenoten, te blijven wie ze is. Ze vertelde me hoe mijn ‘You were born to stand out’ ansichtkaart veel betekent voor Indy en hoe zij zich vertegenwoordigd en gezien voelt door dat kleurrijke schaap dat het stralende middelpunt van die kaart is.

Daarom wilde mama Debbie iets speciaals doen voor Indy; haar eigen versie van een speciaal schaap laten maken. Dus na overleg over kleurgebruik (roze was verboden ;)) ging ik aan de slag met Indy’s eigen speciale schaap. Deze 3D-illustratie staat nu te stralen op Indy’s slaapkamer als dagelijkse reminder dat het 100% okay is om jezelf te zijn.

Afgelopen tijd maakte ik nog een aantal van deze schapen voor mijn webshop. Voor eenieder die een reminder zoals Indy die van haar moeder kreeg ook zelf kan gebruiken.

Een aantal van deze schapen is nog verkrijgbaar in mijn webshop. Ieder schaap is uniek en met de hand gemaakt van merino lontwol (100% mulesing-vrij). Adopteer jij er eentje? Dat kan HIER.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / ยฉ franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimerย 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: