Fotografie voor B.A.E. by HEMA

Al ongeveer twee jaar mag ik mijzelf contentfotografe noemen voor de instagram account van HEMA Nederland. Sinds kort mag ik hun aparte cosmetica account ‘B.A.E. by HEMA’ daar ook aan toevoegen.

Ik had nog niet eerder cosmetica gefotografeerd; weleens de verpakking ervan, maar nog niet eerder het product zelf. Ofwel: het ‘smeren’ en ‘tekenen’ met oogschaduw en lipgloss was nieuw voor mij. Maar leuk dat ik het vind! Ik kan in deze (voor mij) nieuwe soort van fotografie (en animaties maken!) een heleboel creativiteit kwijt.

In dit artikel vind je een aantal beelden die ik tot op heden heb gemaakt. Er volgen er natuurlijk meer en ik zal zo nu en dan hier een update plaatsen van wat ik zoal maak voor B.A.E. by HEMA. Wil je op de hoogte blijven? Volg me dan op instagram (@verabertens); daar deel ik regelmatig foto’s en animaties die ik voor HEMA en B.A.E. by HEMA maak.

Wat vinden jullie ervan? Laat het me weten in de comments!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: