Gast-artikel voor Team Confetti #21: De Team Confetti Agenda cover (+presale)

gastblog_10_tc_agenda_coverreveal_1-2
Ladies and gentlemen, can I get a drumroll please? Want waar ik je vorige maand een sneak peek gaf van mijn ontwerp voor de Team Confetti Agenda Cover is het in deze gastblog tijd om deze dus super officieel aan jullie te presenteren. Een aantal van jullie zat er vorige maand met raden wat het thema van de cover zou worden al heeeeel dichtbij, want inderdaad: een zee-thema it is! Met Olga als zeemeermin, Mo en Tetkees in een reclamevliegtuigje en natuurlijk de nodige dosis confetti is de agenda cover helemaal klaar voor 2017.

De voorkant:
gastblog_10_tc_agenda_coverreveal_1-2

De achterkant:

TeamConfetti_Agenda_Cover_Achterkant_DEF

Heb je nu zoiets van: Oh mijn God Vera (en Olga) waar kan ik zo’n agenda bestellen want ik kan niet meer wachten en wil zeker weten dat ik voor 2017 gebakken zit? Dan heb ik wat voor je! Want vandaag start ook de officiële PRESALE van de Team Confetti Agenda van 2017. Dus wil je zeker weten dat je een exemplaar kunt bemachtigen? Dan kun je hem alvast hier bestellen. 
MAAR. Hold your horses, want als je je agenda koopt in de presale krijg je een extra mega toffe bonus…

gastblog_10_tc_agenda_coverreveal_wallpaper_1

gastblog_10_tc_agenda_coverreveal_wallpaper_2

gastblog_10_tc_agenda_coverreveal_wallpaper_3

…namelijk bovenstaande drie gratis telefoon wallpapers in de stijl van de agenda. Zo kun je, terwijl je agenda speciaal voor jou wordt gedrukt, gebonden en handmatig wordt voorzien van een elastiek, alvast digitaal genieten van je aankoop. Waar wacht je nog op? Bestel jouw exemplaar van de Team Confetti Agenda 2017 hier. 

Oh en laat even weten in de comments wat je van de ontwerpen vindt en hoe graag jij die agenda wilt hebben, vind ik super leuk om te horen!

2 Replies to “Gast-artikel voor Team Confetti #21: De Team Confetti Agenda cover (+presale)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: