Gast-artikel voor Team Confetti #5: Gratis zomerse telefoon wallpapers! // Free phone wallpapers

Wallpaper_Luchtballonnen_OpTelefoon
Nog eventjes en dan is het zo ver, jongens! Dan is het écht zomer. En ik moet zeggen: ik kan niet wachten. Ik heb ZO VEEL zin om hele dagen met mijn bestie op een terrasje te zitten en mensen te kijken. Of de stad in te lopen om een ijsje te eten (verplichte pauze is goed voor workaholics heb ik weleens gehoord). Of om gewoon ‘met zonder jas’ naar buiten te gaan.
Maar. Ik keek dus laatst op mijn telefoon. En wat zag ik? Een KERST wallpaper. Ondanks dat ik de set kerstige wallpapers die ik eind vorig jaar ter download aanbood op mijn blog nog steeds erg leuk vind, wordt het onderhand wel tijd voor iets anders. Het kan tenslotte (helaas) niet altijd kerst zijn.
Een paar maanden geleden was ik met Olga op de launch party van het nieuwe ‘Oh Marie! Magazine’ en daar werd ik al vriendelijk op het feit gewezen dat het tijd werd voor een nieuwe set wallpapers. Combineer dat advies met het feit dat ik aan het einde van de maand jarig ben en de perfecte gelegenheid deed zich voor om weer eens wat weg te geven.
Dus bij deze: Een drietal zomerse telefoon wallpapers voor u allen. Laat de ijsjes, het lekkere weer en de terrasjes nu maar komen!

So, I checked my phone the other day, and know what I saw? A CHRISTMAS screen wallpaper. No joke. Although I still very much like the Festive Phone Wallpapers I offered as a free download on this blog last year, I thought it was high time for some (temporary) replacement. After all: it can’t be Christmas all year long (unfortunately).
The fact that almost six months have passed since the last time is was Christmas AND that I’ll be celebrating my birthday later this month seemed like the perfect opportunity to design a new set of phone wallpapers to give away on this blog.
So here they are: three summer phone wallpapers for you all to download and enjoy. You’re welcome. Happy summer!

Wallpaper_Bananenboot_OpTelefoon

Wallpaper_Bananenboot_BlogDownload de hoge resolutie versie (one size fits most) van de bananenboot wallpaper HIER.

Download the high resolution version (one size fits most) of the bananaboat wallpaper HERE.

 

Wallpaper_Ijscowagen_OpTelefoon

Wallpaper_Ijscowagen_BlogDownload de hoge resolutie versie (one size fits most) van de ijscowagen wallpaper HIER.

Download the high resolution version (one size fits most) of the ice cream van wallpaper HERE.

 

Wallpaper_Luchtballonnen_OpTelefoon

Wallpaper_Luchtballonnen_BlogDownload de hoge resolutie versie (one size fits most) van de luchtballonnen wallpaper HIER.

Download the high resolution version (one size fits most) of the hot air balloons wallpaper HERE.

You’re welcome!

5 Replies to “Gast-artikel voor Team Confetti #5: Gratis zomerse telefoon wallpapers! // Free phone wallpapers”

    1. Ik vind deze wallpapers zo leuk dat ik ze heb gedeeld op mijn blog, uiteraard met bronvermelding en een link naar jouw blog 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi there! This is me: Vera Bertens. Freelance Imagery Inventor from The Netherlands. I live and work in my New England style home that is mostly pink from the inside. In my colorful, mid-century inspired studio I make illustrations, design products and create digital content for my own brand (franje design) as well as other clients, brands and companies.

Read more about Vera >>

@verabertens
Subscribe here (Dutch only)
Logo_FranjeDesign_Footer-1.png

KvK 17260101 / © franje design 2009-2024 / All rights reserved
Privacyverklaring / Privacy Policy / Disclaimer 

(Dutch only)

Niet zomaar een nieuwsbrief! Iedere maand krijg jij de leukste roundup van alles wat er in en rond mijn bedrijf gebeurd is rechtstreeks in je mailbox. Maar je vindt ook regelmatig gratis downloads, speciale lezerkortingen en achter-de-schermen materiaal in mijn nieuwsbrief. Schrijf je hieronder in: